2777
2789
عنوان

تجربه ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 12033 بازدید | 104 پست
چندسالش بود مگه درست نمیشناختیش؟ ازکجا مطمعنی آزمایش داد

خب عزیزم تازه باهاش اشنا شده بودم یک هفته بود قرار بود کتابی بهم بده چون اون موقع من داشتم برای کنکور ارشد درس میخوندم قرار شد برم دفتر کار برادرش رفتم اونجا و تو یکی از اتاقا این اتفاق افتاد ....اون متولد۷۱بود 

عکس ازمایشش رو برام فرستاد 

خب عزیزم تازه باهاش اشنا شده بودم یک هفته بود قرار بود کتابی بهم بده چون اون موقع من داشتم برای کنکو ...

خدا لعنتش کنه چه هوسباز بوده که همون اول بار رفته سراغ اینکاراااا الهی تیکه تیکه بشه دلم خوته به مولا💔😭میفهمم چقد عذاب کشیدی ولی دیگه به این بیماری های کوفتی فکر نکن

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنتش کنه چه هوسباز بوده که همون اول بار رفته سراغ اینکاراااا الهی تیکه تیکه بشه دلم خوته به مول ...

من اگر ازدواج نکرده بودم برام چیزی مهم‌نبود 

با اینکه قبل ازدواج ازمایش دادم بعد ازدواج کردم ولی بخاطر همسرم خییییییییلی غصه میخورم همش میگم نکنه ....

من اگر ازدواج نکرده بودم برام چیزی مهم‌نبود با اینکه قبل ازدواج ازمایش دادم بعد ازدواج کردم ولی بخاط ...

نگو توروخدا تو هیچیت نیست فراموش کن اون خاطره تلخو و اینا همش وسواس فکریه و اقدام کن واسه بچه 

گلم من سر درنمیارم از این آزمایش ولی اسم وتاریخ روزی که ازمایش داده بالا صفحه اگه بثذه پس راست گفته

اونا هستش عزیزم برش زدم گذااشتم اینجا ...

یکبار باردار شدم متاسفانه قلب جنینم متوقف شد و سقط شد 

نمیدونم ناشکر نباشه پر از بغضم احساس میکنم من ب این دنیا اومدم ک فقط بدترینارو تجربه کنم 😔

اونا هستش عزیزم برش زدم گذااشتم اینجا ...یکبار باردار شدم متاسفانه قلب جنینم متوقف شد و سقط شد نمیدو ...

نه اینجوری نیست بخدا من هزارتا غم ودرد دارم که فقط یکیش رو گفتم که خرکسی جای من بود تا حالا خودکشی کرده بود خیلی غصه دارم لما راهی نیست زندگی جریان داره فقط فراموش کن انشالله که باز بارداری ویه بچه سالم به دنیا میاری

نه اینجوری نیست بخدا من هزارتا غم ودرد دارم که فقط یکیش رو گفتم که خرکسی جای من بود تا حالا خودکشی ک ...

فداتشم انشالله تموم مشکلاتت تموم میشه گلم 

خدا بزرگه عزیزم 

خیلی متاسفم ک شما هم همچین چیزی تجربه کردید امیدوارم خدا ذهنتون اروم کنه

مرسی گلم

من همیشه یه مسئله آزارم میده که اگر بخام ازدواج کنم، میتونم با وجود اون خاطرات وارد رابطه بشم؟ من الان بعد سی سال سعی میکنم به هیچ مردی دستم نخوره حتی پدر و برادرم، دست بندازن گردنم بدم میاد

شما با اون خاطره و اینکه مدت زیادی هم ازش نگذشته بود ازین بابت مشکلی نداشتین؟

چون من همه چیز یادمه، اینکه داشتم خفه میشدم

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
مرسی گلممن همیشه یه مسئله آزارم میده که اگر بخام ازدواج کنم، میتونم با وجود اون خاطرات وارد رابطه بش ...

عزیزدلم خدا به دلت ارامش بده گلم 

من خیلی عذاب میشکم خصوصا بخاطر اینکه ب چیش اعتماد کردم با پای خودم رفتم اونجا روزی هزار دفعه خودم رو سرزنش میکنم من خوشبختانه برای همسرم حس خوب دارم چون انقد ک بهش ایمان دارم و دوسش دارم ...ولی اگر مرد دیگه ای بهم دست بده بدونم ذره ای نیتس هوس هس حالم بد میشه چن روز پیش رفتم دکتر وقتی معاینم میکرد حالت تهوع میگرفتم بدم میومد ک چرا دستش داره ب تنم میخوره ...خیلی سخته عزیزم خصوصا برای شما ک بچه ای معصوم بودی و بهت تعرض شده خصوصا یه نر غول عوضی از اون موقع تا الان توی ذهن شما این بوده ک مردا همینن...ولی همیشه ب این فکر کن همه ی مردا خبیث نیستن 

همونجور ک پدرم ادم بدی نیست پس همه مردا بد نیستن

عزیزدلم خدا به دلت ارامش بده گلم من خیلی عذاب میشکم خصوصا بخاطر اینکه ب چیش اعتماد کردم با پای خودم ...

درسته

مرسی عزیزم

شمام خودتو سرزنش نکن، چه میدونستی بعضیا چقدر پست هستن ک تو محیطی که آدم دیگه ای هم هست چنین میکنن، من خودمم بارها و بارها اعتماد کردم، جاهایی رفتم که اگر طرف خباثت داشت جون سالم بدر نمیبردم

مشکل از اعتماد تو نبود

خدا رو شکر که الان زندگی خوبی داری

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜