2777
2789

سوره ی توحید و ناس و فلق(: 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از شروع هر کاری 19 بار ذکر بسم الله الرحمن الرحیم و بگو 

برای من بیشتر این ذکر شبیه معجزه هست

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

ختم‌یاسیندور شدن‌ افراد از زندگی‌روزی چنبار هر بار۹ مرتبه سوره کوثرنگم‌برات‌از جواب دادن‌سوره کوثر

ختم یاسین یعنی چلش خوش شانس کرده شمارو ؟

قشنگم میشه از اتفاقایی که بعدش برات افتاده مثالی بزنید

بعد اینکه ۹سوره ی کوثر مگه خوش شانس میکنه ؟ شنیده بودم برا دور شدن ادمای بد ادم بخونه دور میشن از زندگیمون

ختم‌یاسیندور شدن‌ افراد از زندگی‌روزی چنبار هر بار۹ مرتبه سوره کوثرنگم‌برات‌از جواب دادن‌سوره کوثر

ختمش چجوری

ینی همین معمولی ردزی یه بار بخونیم؟

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
ختمش چجوریینی همین معمولی ردزی یه بار بخونیم؟

کوثر رو‌میگی؟

نگا اگه از یکی‌بدت‌میاد و‌میخوای دورت نیاد،مثلا صب ظهر شب، هر بار به نیت دور شدن‌فلانی‌از خودت و زندگیت‌۹بار سوره کوثر بخون اون‌فردم‌تو ذهنت تجسم‌کن‌و فوت کن 

قشنگم میشه بیشتر توضیح بدید لطفا چی میشه بعدش

نگاه عزیزم یه خانم خیلی مسن و پایبند به ارزشات اسلامی همسایمون بود ،یه روز مامانم حالش بد بود میخواستیم بریم دکتر این خانم متوجه شد اومد و بع زور از مامانم شماره کارتشو گرفت و 119 تومن واریز کرد به حساب مامانم ،مامانم خیلی ناراحت شد گفت ما مشکل مالی نداریم چرا این کارو کردی گفت این عدد یه عدد طلاییه یه عدد معجزه گریه من به نیت 19 تا بسم الله برات این رقمو واریز کردم که تو شفا پیدا کنی ، باورت نمیشه هم مامانم حالش خوب شد هم اون پول پر از برکت بود برای ما حتی بعد از اینکه اون پول خرج شد اون کارته تا مدتها همیشه پر بود .

خانمه به مامانم گفت هر وقت مشکلی داشتی هر وقت خواستی بری پیش کسی و خواستی تو حرفا تو برنده باشی یا بری جایی برای کار پیدا کردن قبل از رقتن قبل از حرف زدن فقط از ته دلت 19 تا بسم الله بگو و بورو .

من از اون موقع تا الان همش همین کارو میکنم و خیلی خوبه .

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

ختم یاسین یعنی چلش خوش شانس کرده شمارو ؟قشنگم میشه از اتفاقایی که بعدش برات افتاده مثالی بزنیدبعد ای ...

ببین واسه همون دورش شدن‌گفتم‌کوثر رو.

و یس رو واسه یه نیتی خوندم‌و جواب گرفتم.

هر سوره ای بنظرم‌خوش شانسی میاره.

من‌ آیه الکرسی رو اعتقاد دارم‌بهش.