نمیدونم چی بگم جای من بودین چیکار میکردین؟ جاری من به همه گفته ک به من پیام و زنگ زده من جوابشو ندادم من یکمی مریض شدم مثلا خواسته حالمو بپرسه منم گفتم آخه چ مرضی دارم جوابشو ندم دعوا و بحثم نداشتیم که جوابشو ندم شوهرمم ناراحت ک این بچه بازیا چیه تو میکنی بابا بخدا اصلا زنگ و پیام نداده منم گفتم برو پرینت خطمو بگیر تو ک حرفای منو باور نداری 😔 تازه جاریم پیاماش نشون داده ک ارسال کرده گفتم خب شاید شارژ نداشته پیامش نیومده میگه نه زنگم زد جواب نداده منم کلی با شوهرم دعوام شد بهشم گفتم متاسفم برات حرف اونو باور میکنی برو پرینت بگیر ببین کی راست میگه😔
گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من زنگ زدم حال جاریمو پرسیدم اونوقت جاریم همه جا گفته که من یه حال ازش نپرسیدم
خدا نگذره ازشون
خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
مقصر اصلی همسرته که یه تلفن رو به دعوا و بحث کشونده فقط انگشت اتهام رو به سمت جاری نگیر
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
من ۴سال پیش عموم فوت شد جاریم و برادر شوهرم تماس گرفتن تسلیت بگن خدارو شکر همسرمم بود پیشم رفته همه جا گفته فلانی گوشیو قطع کرده به روم 🙄🙄منم باهاش قطع رابطه کردم الان ۴ساله ندیدمش حوصله ندارم با آدمای دروغ گو دهن به دهن بسم البته بار اولشم نبود برا همین دیگه به اینحام رسید تمومش کردم این رابطه رو
چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
مردا. همیشه. زبونشون رو زناشون درازه برا بقیه موش میشن هیچ وقت تو هیچ چیزی. به مرد جماعت تکیه نکنید نه رو بده ازین به بعد بهش. نه دیگه توضیح بده شوهرمنم همینه
من ۴سال پیش عموم فوت شد جاریم و برادر شوهرم تماس گرفتن تسلیت بگن خدارو شکر همسرمم بود پیشم رفته همه ...
واقعا خوشبحالت ک قطع ارتباطی من ازاین جاریم متنفرم خواهرشوهرم فقط پشت من دراومده ک حتما ندیده پیامتو گوشی دست بچه هاش بوده الکی شلوغش نکن شوهرمنم که شنید هی غرغر کرد اینکارات چیه باز ک دعوا شد حالا میگه زنگ بزن بگو متوجه نشدم گفتم عمرااااا اگ بزنم
گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی