2777
2789
عنوان

دروغ های جاریم زندگیمو بهم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1691 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا منم بهش گفتم تو باید میگفتی سوتفاهم بوده خانومم حالش خوب نیست بدتر اینجوری کردی ک اونام پر ...

مادر شوهر منم میگفت. جاریت همیشه حالتو میپرسه  گفتم از خودم بپرسه. لازم نیست پیش شما خود شیرینی کنه و دو رو داشته باشه   . بعدم اب پاکی رو ریختم دستشون گفتم. اصلن من عروس  بدیم. آدم بده منم. کسی سمت من نیاد. حالمم نپرسه  بیشتر از اینم دوسندارم درباره یه همچین موضوع بی اهمیتی حرف برنم   ساکت شد. بعدم گفتم  فقط خودتو عشقه مادر  

شوهرم خودش میتونه بگیره گفتم فردا برو بگیر دیگه بعدش دید حرفم جدیه ساکت شد میگفت اینا نمیزارن ما راح ...

من باشم تازنگ نزنه به مادرش بگه الکی گفته رفتم مرینت خط زنما گرفتم با این کارش دعوا انداخته بینمون ولش نمیکردم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
پس نتیجه میگیریم مادرشوهرتون آتیش بیار معرکه شده و شوهرتونو تحریک کرده شما برا اینکه بهشون ثابت کنی ...

اون ازهمه بدتره مادرشوهرم 4تا میزاره رو حرف جاریم بعد به شوهرم میگه ولی من اینکارو نمیکنم میدونم دروغ میگه چون من اولش با آرومی به مادرشوهرم گفتم نه والا زنگ نزده نمیدونم پیامی ام ندیدم گفت چرا خودتو به اون راه نزن زنگ زده تو جوابشو ندادی برن گمشن همشون 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
من این مدلی نیستم با هیچ کسم مشکلی ندارم ک جوابشو ندم اینم هیچ وقت تاحالا به من زنگ نزده الان زنگ زد ...

اینجوری بهتره

منم یه روزایی تو بدترین شرایط وقتی 

بچم داشت ضجه میزد جواب تلفن مادرشوهرو دادم

وقتی تو بغلم بود و درد واکسنش جوری بود ک دستمو تکون میدادم ضجه اش بیشتر میشد باز با بدبختی جواب تلفن مادرشوهرو دادم

ولی برام فتنه درست کرد ک دیر جواب داده و....

منم یاد گرفتم دیگه جوابشو ندم و هربار بهونه تا بفهمه چقد براش احترام قائل بودم و نفهمید

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

شوهرت خیلی بچه است که به این چرندیات گوش میده

خیلی بچه است واقعا الان من تو شرایطی نیستم ک انقددحرصم بده خیر سرم جراحی کردم به اندازه کافی بی حوصله هستم اینم ک اینجوری میکنه از زندگی سیر میشم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
مادر شوهر منم میگفت. جاریت همیشه حالتو میپرسه گفتم از خودم بپرسه. لازم نیست پیش شما خود شیرینی کنه ...

اینم ازاینکارا میکنه مثلا طبقه بالاست ازپنجره میبینه مارفتیم ازخونه مادرشوهرم بعدش میاد ک عه اینا نیستن من اومدم پیش فلانی یکم بشینم دلم براش تنگ شده بود برمیگردم مادرشوهرم میگه اومد نمیدونم چجوریه فقط وقتایی ک نیستم میاد

اینجوری بهترهمنم یه روزایی تو بدترین شرایط وقتی بچم داشت ضجه میزد جواب تلفن مادرشوهرو دادموقتی تو بغ ...

هیچ وقتم نمیفهمن واقعا 😔

من باشم تازنگ نزنه به مادرش بگه الکی گفته رفتم مرینت خط زنما گرفتم با این کارش دعوا انداخته بینمون و ...

اره بزار اونو بگیره روی همشونو کم میکنم 

خیلی بچه است واقعا الان من تو شرایطی نیستم ک انقددحرصم بده خیر سرم جراحی کردم به اندازه کافی بی حوصل ...

ک و ن لقشون. جونت عزیز باشه برات بهترین. سلاح. بی محلیه. اصلن. برات مهم نباشه. بگو دیگه بحثو پیشت ادامه ندن. بگو با این حال مریضم  با من دشمنی دارید مگه. بحث میکنید. تمومش کن و اهمیت نده 

ک و ن لقشون. جونت عزیز باشه برات بهترین. سلاح. بی محلیه. اصلن. برات مهم نباشه. بگو دیگه بحثو پیشت اد ...

مرسی عزیزم ❤

اره بزار اونو بگیره روی همشونو کم میکنم

پرینت بگیر به خواهرشوهرت نشون بده و بگو از مامان بعید میدونستم حرفم رو قبول نکنه،شوهرت هم نباید خبرکشی کنه،خودم چوب  تلفن جواب دادن را کشیدم ،هر  موقعی هم نباید جواب هر کسی را داد،زیاد مرتب بودن خوب نیست