2777
2789
عنوان

سیگارو پیچید

118 بازدید | 15 پست

دیروز تاحالا داداشم اصلا با هیچکدوممون حرف نمیزنه از سر کار که اومد بعد الان بابام گفت به من گفت بریم جیگر بخوریم گفتم امشب نه گفت شاید بخاطر این حرف نمیزنه

بیاید بقیشم بگم

خببب لایک کن می‌خوام آف شم بعدا میخونم

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشبم غذا نخور امروز صبح املت درست کرد خورد

اصلا اهل مواد نیست فقط سیگار میکشه و هر از گاهی تو جمع خانوادگی و دوستانه الکل یعنی معتاد نیست هممون الکلو میخوریم

دیشب تاحالا سه چهار بار رفتم میگم چی شده میگه هیچی

الان رفتم دیدم یه سیگارو داشت میپیچید که من درو باز کردم نتونست قایم کنه

گفتم اینو چرا پیچیدی گقت هیچی برو دیگم نیا

به مامانم اینا نگفتم ولی اعصابم داغونه شده چیکار کنم

گل بود یعنی؟

چیز دیگم میشه تو سیگار پیچید؟ غیر گل ؟

دیشبم غذا نخور امروز صبح املت درست کرد خورداصلا اهل مواد نیست فقط سیگار میکشه و هر از گاهی تو جمع خا ...

گله

چیزی نگو

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ببین بستگی دارهداداشت چند سالشه مادرت بفهمه چه برخوردی داره ؟

۲۵ سالشه

الان فقط حرص میخورن بعدا میکوبن تو سرش تو دعوا اونم میاد کم نیاره فوش‌ میده دعوا میشه

میخوام بهشون نگم اصلا چون دردی دوا نمیکنه

چیزی دیگه نمیتونه باشه؟حالا گل تهش مث الکل یکی دوبار میکشه طوری نمیشه

نه همون گل بوده

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

۲۵ سالشهالان فقط حرص میخورن بعدا میکوبن تو سرش تو دعوا اونم میاد کم نیاره فوش‌ میده دعوا میشهمیخوام ...

طرز برخوردتون اوکی نیست 

ولی به نظرم بگی بهتر باشه

البته بازم بستگی به جو خانواده داره

۲۵ سال نه سن کمه نه زیاد 

خودش میدونه داره چیکار میکنه

خودت بهش بگی تاثیزی توش نداره ؟