2777
2789
عنوان

از نظر شرعی حلاله که شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 78925 بازدید | 388 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا موافقم...چون من عروسی پسر عموی شوهرم بود خیلی مراعات شوهرمو کردم خیلی مژه دوست دارم.اما پا رو ...

اینجا ۹۰ درصد زن خانه دارن و مراعات کن 

میگم شایدم‌نظرم اشتباهه ولی از اول طی کردم به هیچ عنوان دلم نمیخواد کمکی به خانوادت کنی چون ازاول رو پای خودش بوده مجردی ام به اندازه کمک حال بوده !

اون قدیم بود پسر میزاییدن که کمک حال پدر باشه

پدر خودش باید به فکر روزای سختی باشه

استثنام خست مادر تنها باشه و بی پناه صد درصد خودمم راقبم به کمک

ولی هراندازه همسر من زحمت میکشه پدرشوهرمم باید به فکر زن و بچش باشه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

من و شوهرم هر رو کارمندیم یه خونه نقلی خریدیدم تا خرخرررره تو قرض و وامیم دوم ماه شوهرم میگه حقوق من تمام و حقوق اندک من میشه خرجی خانواده

بخدا از خیلی خرجای ضروریم میزنم اونوقت مادرشوهرم هربار یه چیزی سفارش میده برام اینو بخرید بیارید اونو بخرید بعد پولشم نمیده با اینکه داره.

اونوقت مامان بابای من یه چوب کبریت بخرم سریع پولشو میزنن به حسابم 

نه درامد نداره

حقوق شوهرش ؟ 

خب اگه درآمد نداره همه بچه ها دختر و پسر باید پول بدن البته ۲ به ۱ چون بعداً خونه تقسیم میشه ولی درکل هزینه اول برای شما کنه بعد اون ...مادرش نباید سو استفاده کنه ...بنظرم بیان کن ...حتی اون زیارت قبول نیس چرا چون شریک زندگی هستی دیگه باید راضی باشید 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

نمی تونم مادرش عمه ی منه آبروریزی میشه بخاطر بابام اینکارو نمیکنم حتی نمی دونم بروی خودش بیارم یا نه ...

حتی اگ طلا دوس نداری الکی بگو دارم. که بدونه تو هم نیازهایی داری. ب بهونه طلا پولت جمع میشه بیرون نمیره... دیگم دلت نسوزه که نداره. قشنگ در حد معقول خرج کن. ولی حتما طلا بخواه ازش بگو تازگیا چقد خوشم اومده. بگو النگومو بخر برام دوسش داشتم. ب مادرشم کمک کنین اما معقول

چشم به راه...

وااای ازین مادر شوهری حسود 

منم اوایل عقدم تا قبل از عروسیم یه روز شوهرم گفت مامانم گفته گوشتکوب برقی میخوام، واسش خریدم 

یه روز زنگ زد گفت مامانم اتوش خرابه ( ۲ سال خراب بود) چه مارکی بخرم ، گفتم عزیزم الان وقتش نیست که تمام وسایل مامانتو نو کنی ، دیگه هیچی نگفت و نمی‌دونم واسش خرید یا نه 

بعد از عروسیمون هر رووووووز مامانش می‌گفت لباسشوییم ۳ ساله خرابه و با دست لباس میشورم ، دید شوهرم نرفت درستش کنه ما مرد همسایه رفت درستش کرد 

بعد از اون شروع کرد مسافرت دوست دارم برم اونم خارج از کشور ( بهش گفتم خرجش بالاست اگر پول دارید خودتون برید ) ساکت شد دیگه ادامه نداد

گیر داده برید مسافرت داخل ایران که خانمم با خودمون ببریم 

بعد خریدهای خونه که به شوهرم گفتم برادر مجردش داری بگو اون بخره ، تو چرا باید بری بخری 

بعد من ۸ ماهه ازدواج کردم 

کاری به شرع ندارم ولی اینکه پنهان می‌کنه از شما کار اشتباهی هستش. اینطوری شما رو بدبین می‌کنه نسبت به همه چی

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.