2777
2789
عنوان

از نظر شرعی حلاله که شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 78925 بازدید | 388 پست
کلی بگم ن حلال نیست ،طلاق بگیر اگه نتونستی راه ب جایی ببری،نتونستی تحمل کنی؛بنظرم تو یه جمعی که بابا ...

طلاق🙄😑

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزیزم چون گفنی ازنظر شرعی بهتره ازمرجع تقلیدت سوال کنی .ولی نظر شخصیمو میگم اینکه مادرش نیازهای مهمش ...

نه والا کابینتاش فلزی بود خیلیم تمیز و مرتب بود انگار حکم خداست کابینتاشو ام دی اف کنه

ممنون عزیزم نظر لطفته بعد از ده سال واقعا نه حوصله ی جاروجنجال دارم و نه فایده ای داره بیشتر از چشم شوهرم میفتم و مادرش عزیزتر میشه

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
استاتر از شوهرت انتظار نداشته باش خودت برو پیش مادرشوهرت مثلا بگو النکوم شکسته پسرت فروخته .نمیدونم ...

ببین اصلا خودش هیچوقت مستقیما نمیگه خیلی با سیاسته مثلا هی میگفت سینک پایینه میخوام ظرف بشوزم کمرم خم میشه خسته میشم و از اینجور ناله ها 

و پیشنهاد عوض کردن کابینتا رو خواهرشوهرم داد و برادرشوهرمم کاراشو کرده اومده گفته هزینه اینقد شده هرکسی سهمشو بیاد بالا😡

اتفاقا اشتباه شماست که مراعات می‌کنی پول اضافه میاره میده به مامانش قشنگ تحت فشار باشه اگه بخاطر خرج شما خودش جلو مامانش وا میسته 

بله در حد هزینه های اساسی و ضروری اگه مادر نداره بچه ها باید بدن ولی نه اینطوری که این خرج میکنه

یه جنوبی عاشق شمال

در کل هر زنی رو دیدید که عروساش از طایفه ی خودشن، یعنی رییس خانوادس. 

من هرچی تو زندگیم دیدم که زنی رفته از قوم خودش برا پسراش گرفته، پسراش مطیع و فرمانبردارش بودن.

دوست صمیمی من توی یه مرکز مشاوره کار میکنه میگفت اکثر دخترایی که دوس پسرشون ولشون میکنه، پسره تحت نفوذ مادره س و میره یکی از قوم مادرشو میگیره

وقتی زنی که فامیلتونه میاد خواستگاری، خودتون بهتر از همه میدونید که زورش به خواست بچش چربیده، چطور اون موقع اعتراض نمیکنید؟ اون موقع که از مطیع بودن پسره خوشحالم هستید.

جالبه همشونم میگن نههههههه ما پسرخالمون یا پسرعمه مون یا..‌‌ خودش عاشق ما شده!!!

توی همین سایت نظر سنجی بزاری اکثر ازدواجای این مدلی، پسره بچه ننه س

هیچوقت طلاتون بی استفاده نذاریو تو خونه- چشمشون بخوره میخان بفروشن- یا بندازید استفادا کنید یا بذار ...

کاش سه ساله قبل این متنتوخونده بودم منه خره ساده ۱۰ تا النگومو انداخته بودم تو کمد به هوای اینکه دزددستمو قطع نکنه ببره شوهره کثافتم نگو دزده اصلیه دیده من ننداختم دوس دختر پیدا کرده بود بعده دوسال فهمیدم النگوهامو فروخته بود برا دوس دخترش آیفون ۱۳ خریده بود یادم میوفته چجوری جلوم نقش بازی میکرد گریه میکردکه وای دزد اومده برده آخ چقدمن خرم 

نه والا کابینتاش فلزی بود خیلیم تمیز و مرتب بود انگار حکم خداست کابینتاشو ام دی اف کنهممنون عزیزم نظ ...

تعریفتو کردم بذار یه ایرادم ازت بگیرم ... اونموقع که النگوت شکست همونو یا اگه میتونستی یکم پول ازشوهرت میکرفتی میذاشتی روش یه النگو نازک تر یا یه تیکه دیگه طلا میگرفتی ...

طلاتو حفظ میکردی درسته برای مشکل باید فروخت اما نه هرمشکلی ... درسته ۱۰سال خیلیه ولی بنظرم کم کم سعی کن برای شوهرت زن باشی نه مادر .اینکه شما سعی کنی تومشکلات مالی کنارش باشی مادربودنه . اشتباهه فداکاری بیش از حد 💐

ببین اصلا خودش هیچوقت مستقیما نمیگه خیلی با سیاسته مثلا هی میگفت سینک پایینه میخوام ظرف بشوزم کمرم خ ...

با این طور ادمها باید مثل خودشون رفتار کرد .البته اگه ظرفیتش رو داشته باشن ..من ی رفتار خانواده ی شوهرم اذیت بودم مثل خودشون شدم .چنان باهام بد شدن که نگو ...اخرش هم منو از خونشون بیرون کردم وگفتن دیگه اینجا نیا ...منم گفته بوذم مثل خودتون رفتار کردم . اونا اولش قبول کردن ولی بعدش دعوا درست کردن ومنو از خونشون بیرون کزدن ..‌منم الان خیلی راحت شدم چون دیگه نمیبینمشون .که از رفتارشون اذیت باشم ...ولی این دفعه خواستن خرج کنن بگو اول حساب پولش رو بکنین بعد خرج کنین ‌.بعد شروع کن به ناله کردن که قسط داریم واجاره خونه ..مسافرت نرفتیم ..طلام رو فروختم .باسیلی صورتمون رو سرخ نگه داشتم .وازاین حرفا

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم