2777
2789
عنوان

جواب این خاستگارمو چی بدممم

209 بازدید | 6 پست

به جز خانوادش  خودش یبار بهم پیام داد که من دیدمت و ازت خوشم اومده و فلان اگه تو رابطه نیستی بیشتر باهم آشنا بشیم از این حرفا،من چون راستش نمیخوام قبول کنم پیام دادم که( نظر لطفتونه ولی راستش
چون رابطه چیزیه گ خیلی باید براش تایم بذارم  با توجه به موقعیتی ک دارم  اصلا  شرایط داشتن ی رابطه رو ندارم شرمنده)اونم گفت که من به نظرتون احترام میذارم و حق انتخاب دارین و انشالله خوشبخت بشی و خداحافظ ... من خوشحال که تونستم از سر خودم وا بکنم😂

دوباره الان پیام داده که الان شرایطش دارین صحبت کنیم ؟میتونی خوشبخت بشیم😑😂

طرف اشنا هم هست ولی خب نمیدونم چرا جز معیارای من نیست،من خودم قدم بلنده دوست دارم طرفم قد بلند باشه ولی ایشون نیست

حالا موندم چجور محترمانه رد کنم،چی بگم بهش دوبارهههه،که ناراحت هم نشه و بحث هم طولانی نشه

من میرسم به هرچی که میخوام:)😍🤍امسال سالِ منه♥️🪞۱۴۰۳ قشنگممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو براتون ارزوی بهترینهارو دارم و حرف مشترکی بین ما وجود نداره شب تون بخیر

حس میکنم زشته اینجور بگم 

انگار میزنم تو پرش😂

من میرسم به هرچی که میخوام:)😍🤍امسال سالِ منه♥️🪞۱۴۰۳ قشنگممم

نظر شخصی من این هست : 

اولا ساعت 10 شب به بعد با هیچ موجود مذکری صحبت نکنید !  اجازه بدید فردا صبح جوابش رو بدید ...

دوما  اجازه بدید حرف بزنه ، اگر بازم بحث ازدواج رو پیش کشید  بهش بگید که براتون احترام قائل هستم و جوابم رو  واضح و شفاف و محترمانه عرض کردم ، اینکه بازم دارید اصرار میکنید من رو معذب میکنه و اذیت میشم ، ممنون میشم این بحث رو تموم کنید 

اگر باز هم بحث رو ادامه داد ، یعنی این مجوز رو بهت داده که بلاکش کنی ! 

هر درخواستی  ، احتمال رد شدن رو داره ، پس به خودتون حق بدید که  جواب رد بدید ... 

عزت نفس و اعتماد به نفستون رو با «نه» گفتن به شرایطی که باعث میشه آرامش و وقتتون مختل بشه ، تقویت کنید

تغییر دنیا رو از خودمون شروع کنیم .... با بقیه جوری باشیم که دوست داریم بقیه با ما باشن .... صبور تر ، مهربون تر ، درک بیشتر ، بخشنده تر... هر چقدر سرمون توی زندگی دیگران باشه ، به همون اندازه از زندگی خودمون غافل میشیم ...