2777
2789

سلام 

نمیتونم دستخط دکترم رو بخونم 

اولین سوالم اینه که آیا این سونو داپلر هستش؟

و بعدی اینکه بنظرتون حفتم چسبندگی داشته که اینو داده؟؟ نگران شدم یکم

فكر نكنم! چون دكتر من تو نسخه نوشته بود كالرداپلر! بعدم اين سونو رو ميدن كه تو سونوگرافي بفهمنن چسبندگي داري يانه ! بايدم زودتر بري نه ٣٥ هفته ! چون تو چسبندگي اگه دير بفهمنن ممكن خيلي از بدن در بر بگيره!

خدایا مراقب دخترم باش!!!!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ااا ممنوم  مامان نی نی نمیدونم تازه بهم داده این سونو رو

برو بده ايشالله كه چيزي نيست انجا خود دكتر سونوگرافي ميگه سونو چيه وضعيتت چطوره! ايشالله همه چيزت خوب باشه

خدایا مراقب دخترم باش!!!!!!!
برو بده ايشالله كه چيزي نيست انجا خود دكتر سونوگرافي ميگه سونو چيه وضعيتت چطوره! ايشالله همه چيزت خو ...

ممنونم عزیزم ان شاءالله

فقط وقت سونو میگرفتم گفتم داپلره 

خدا کنه فردا میرم یهو نگه اینکه داپلر نیس چرا گفتی

حاملگی دومته؟ نوشته بررسی جفت از نظر اکرتا. معمولا تو خانم های که سزارین دوم باشن بررسی میشه.

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
حاملگی دومته؟ نوشته بررسی جفت از نظر اکرتا. معمولا تو خانم های که سزارین دوم باشن بررسی میشه.

یه بار سقط داشتم 

جفتمم تو این بارداری مارژینال بود 

بچه اولمه بارداری دوم