تو تاپیک های قبل گفتم. شوهرم به شدت حسابگره . من چون تو رانندگی ماهر نیستم نمی تونم ماشین شوهرمو برونم قرار بود از سه سال پیش برا من ماشین بخره .هر سال با یه دعوای بزرگ خرید منتفی میشد . با اینکه درآمد خیلی بالایی داره با درآمد بالای ۲۰۰ در ماه .یه پراید داغونم برام نخرید . برا من عروسی نگرفته هیچ خرجی نکرده مهریه م ۶۷ تاس از همه دخترای دورو بر کمتره. ماهی فقط دو میلیون بهم خرجی میداد. بهش گفته بودم ماشینو به اسم خودم بخر یعتی حق یه ماشین داغونم ندارم؟؟؟ امروز رفته بدون اینکه منو ببره حتی بپسندم به اسمخودش خریده آورده گذاشته دم در. منم از آیفون دیدم وقتی اومد داخل سرش فریاد زدم ببر پس بده دختر بابام نیستم اگه سوار شم .زود باش ببر پس بده. متنفرم ازش همیشه خسیس بوده با وجود درامد بالا هیییییچ کاری برام نکرده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب پس مدیریت باید میکردی حق خودت میگرفتی وقتی پشتوانه پیشرفتش بودی الان هم ماشینت سوار بشو کمکم با ...
ببین همه تو دورو بر به من میگفتن زیرک ترین زن هستی خوش بحال شوهرت به همه جا می رسونیش . و رسید . اما این مرد امروز به من گفت تو ۴ سال برام چیکار کردی. اتییییش گرفتم نمی دونی چه عذابی کشیدم برا تمام کارایی که براش کردم نمک نشناس
بابا بعد من پولدار شد . با یه وانت اومد خواستگاریم فقط یه خونه داشت . من پول و طلا داشتم هی بهش قرض ...
خوب شما چرا با کسی که با وانت اومده بود خاستگاری و هیچی نداشت تازه با پایینترین مهریه و بدون عروسی و هیچی ازدواج کردین؟خوب همه اینها کم کاری خودت هم بوده عزیزم
نمیکم موقع خاستگاری همه بلید پولدار باشن اما دیگه مهریه پایین مقصر خودت بودی
خوب شما چرا با کسی که با وانت اومده بود خاستگاری و هیچی نداشت تازه با پایینترین مهریه و بدون عروسی و ...
چون ۳۲ سال سن داشتم اینم ۳۳ سال داشت و قیافه خوبی داشت و خونه هم داشت دو کوچه با فاصله از خونه مادر من. چون خواهرام عروس شهرای دور با فاصله ۱۰۰۰ کیلومتر شدنمن گفتم به به من دیگه قسمت بوده نزدیک خانوادم زندگی کنم و مستاجر نباشم. وانت هم برا مغازش بود.قبل از من زن طلاق داده بود ماشینشو فروخته بود مهریه داده بود
خوب شما چرا با کسی که با وانت اومده بود خاستگاری و هیچی نداشت تازه با پایینترین مهریه و بدون عروسی و ...
برا کم بودن مهریه هم قرار گذاشتیم کم باشه اما هر چند ماه یه سکه از مهریه منو بده. من به این که مهریه کم باشه اما مرد پرداخت کنه معتقد بودم. اما کلااااا زد زیرش و حتی یه دونش رو هم نداد
مردها برای اعصاب خورد کردن مهارت بخصوصی دارند اهمیت نده و شیوه زیرکانه خودت را پیش بگیر از خواسته ها ...
آخه من اصلا نمی تونم زیر بار چیز با منت بمونم. هیچ وقت .همیشه خیرم به همه رسیده اما دلمنخواسته منت کسی رو سرم باشه. من ازش نه خونه خواستم به نامم نه باغ نه زمین. فقط خواستم با درآمد یک ماهش یه ماشین زپرتی بخره به اسم خودم. واقعا چیزی که برابر با درآمد یک ماه این آدم هست توقع زیادیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هی هی وسایل بخر بزار خرجت کنه سعی کن لباسای کهنه تو بندازی دور برو تو ارایشگاه به موهات رنگ بزار کلا ...
انقد بخیله ماهی دو میلیون خرجی میده میگه هر کاری داشتی از آرایشگاه تا لباس و غیره با همین انجام بده. وقتی اون پول تموم میشه و ازش دوباره میخوام میده و از ماه بعد کممی کمه. مزخرف ترین بشر. اصلا آدمی به خساست این ندیدم تو زندگیم