2777
2789
عنوان

ماشین رو خریده آورده گذاشته دم در

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 32 پست
اینکه شما رو نبرده برای پسندیدم ماشین واقعا مهم نیست اما خوب باید به نام شما میخرید

چرا مهم نیست ؟ من با فوق لیسانس حقوق و ۳۶ سال سن مادر یه بچه . مگه صغیرم منو نبره ؟ اتفاقا خیلی بیجا کرده منو نبرده مرد نادان عقده ای خسیس

بابا بعد من پولدار شد . با یه وانت اومد خواستگاریم فقط یه خونه داشت . من پول و طلا داشتم هی بهش قرض ...

خب پس مدیریت باید میکردی حق خودت می‌گرفتی 

وقتی پشتوانه پیشرفتش بودی 

الان هم ماشینت سوار بشو کم‌کم با زبان زنانه خودت حقوقت بیشتر کن زن بخواد کاری بکنه هیچ کس جلو دارش نبست‌

کافیه اراده کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس مدیریت باید میکردی حق خودت می‌گرفتی وقتی پشتوانه پیشرفتش بودی الان هم ماشینت سوار بشو کم‌کم با ...

ببین همه تو دورو بر به من میگفتن زیرک ترین زن هستی خوش بحال شوهرت به همه جا می رسونیش . و رسید . اما این مرد امروز به من گفت تو ۴ سال برام چیکار کردی. اتییییش گرفتم نمی دونی چه عذابی کشیدم برا تمام کارایی که براش کردم نمک نشناس 

حداقل از همین ماشین جدید استفاده کن.اخلاقش اینه دیگه،دیدم مرد خسیس ولی زنشو خیلی دوست داره

گفتم دختر بابام نیستم حتی یه نیم‌ نگاه به این ااشغال بندازم زود از دم در بردار دفع کن

بابا بعد من پولدار شد . با یه وانت اومد خواستگاریم فقط یه خونه داشت . من پول و طلا داشتم هی بهش قرض ...

خوب شما چرا با کسی که با وانت اومده بود خاستگاری و هیچی نداشت تازه با پایینترین مهریه و بدون عروسی و هیچی ازدواج کردین؟خوب همه اینها کم کاری خودت هم بوده عزیزم 

نمیکم موقع خاستگاری همه بلید پولدار باشن اما دیگه مهریه پایین مقصر خودت بودی

خوب شما چرا با کسی که با وانت اومده بود خاستگاری و هیچی نداشت تازه با پایینترین مهریه و بدون عروسی و ...

چون ۳۲ سال سن داشتم اینم ۳۳ سال داشت و قیافه خوبی داشت و خونه هم داشت دو کوچه با فاصله از خونه مادر من. چون خواهرام عروس شهرای دور با فاصله ۱۰۰۰ کیلومتر شدنمن گفتم به به من دیگه قسمت بوده نزدیک خانوادم زندگی کنم و مستاجر نباشم. وانت هم برا مغازش بود.‌قبل از من زن طلاق داده بود ماشینشو فروخته بود مهریه داده بود 

خوب شما چرا با کسی که با وانت اومده بود خاستگاری و هیچی نداشت تازه با پایینترین مهریه و بدون عروسی و ...

برا کم بودن مهریه هم قرار گذاشتیم کم باشه اما هر چند ماه یه سکه از مهریه منو بده. من به این که مهریه کم باشه اما مرد پرداخت کنه معتقد بودم. اما کلااااا زد زیرش و حتی یه دونش رو هم نداد

ببین همه تو دورو بر به من میگفتن زیرک ترین زن هستی خوش بحال شوهرت به همه جا می رسونیش . و رسید . اما ...

مردها برای اعصاب خورد کردن مهارت بخصوصی دارند 

اهمیت نده و شیوه زیرکانه خودت را پیش بگیر 

از خواسته هات بخاطر چرندیاتی که در اعصاب خوردی گفته میشه نگذر 

با روی خوش حقت بگیر لذت ببر

مردها برای اعصاب خورد کردن مهارت بخصوصی دارند اهمیت نده و شیوه زیرکانه خودت را پیش بگیر از خواسته ها ...

آخه من اصلا نمی تونم زیر بار چیز با منت بمونم. هیچ وقت .‌همیشه خیرم به همه رسیده اما دلم‌نخواسته منت کسی رو سرم باشه.  من ازش نه خونه خواستم به نامم نه باغ نه زمین.  فقط خواستم با درآمد یک ماهش یه ماشین زپرتی بخره به اسم خودم. واقعا چیزی که برابر با درآمد یک ماه این آدم هست توقع زیادیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

هی هی وسایل بخر بزار خرجت کنه سعی کن لباسای کهنه تو بندازی دور برو تو ارایشگاه به موهات رنگ بزار کلا ...

انقد بخیله ماهی دو میلیون خرجی میده میگه هر کاری داشتی از آرایشگاه تا لباس و غیره با همین انجام بده. وقتی اون پول تموم میشه و ازش دوباره میخوام میده و از ماه بعد کم‌می کمه. مزخرف ترین بشر. اصلا آدمی به خساست این ندیدم تو زندگیم

آخه من اصلا نمی تونم زیر بار چیز با منت بمونم. هیچ وقت .‌همیشه خیرم به همه رسیده اما دلم‌نخواسته منت ...

حرفاتو کامل میفهمم ولی باید بخوای باید توقع داشته باشی باید غرور مادی گراییتت‌

وقتی تو زندگی بهش بها داده نمیشه بذاری زمین پر رو باشی 

کم بخوای کم بدست میاری 

زیاده خواه باش عزیزم