2777
2789
عنوان

ماشین رو خریده آورده گذاشته دم در

890 بازدید | 32 پست

تو تاپیک های قبل گفتم.‌ شوهرم به شدت حسابگره . من چون تو  رانندگی ماهر نیستم نمی تونم ماشین شوهرمو برونم قرار بود از سه سال پیش برا من ماشین بخره .هر سال با یه دعوای بزرگ خرید منتفی میشد . با اینکه درآمد خیلی بالایی داره با درآمد بالای ۲۰۰ در ماه .‌یه پراید داغونم برام نخرید  . برا من عروسی نگرفته هیچ خرجی نکرده مهریه م ۶۷ تاس از همه دخترای دورو بر کمتره.  ماهی فقط دو میلیون بهم خرجی میداد.‌ بهش گفته بودم ماشینو به اسم خودم بخر یعتی حق یه ماشین داغونم ندارم؟؟؟ امروز رفته بدون اینکه منو ببره حتی بپسندم به اسم‌خودش خریده آورده گذاشته دم در. منم از آیفون دیدم وقتی اومد داخل سرش فریاد زدم ببر پس بده دختر بابام نیستم اگه سوار شم .‌زود باش ببر پس بده. متنفرم ازش همیشه خسیس بوده با وجود درامد بالا هیییییچ کاری برام نکرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری چقد قُده من گفتم حتما به نامت میکنه دیگه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

در جریان خرید ماشین براتون هستم آخر سر به نام خودش خرید؟

حتی منو نبرد برم بپسندم . یه عقده ای به تمام معنا. خریده آورده گذاشته دم در. پسرم اومد گفت ماشین رو خریدیم برات. منم بلند فریاد زدم هرچه زود تر دفع کن از دم در .‌گفتم فردا دم در ببینم آتیشش می زنم

اوووو دیگه اونارو توافق کرده بودید الانم خریده چ کاریه

توافق نکردیم من گفتم اگه به اسم‌من نخری هرگززززز سوار نخواهم شد .‌ با درآمد یه ماهش رفته یه ماشین خریده اونم بدون اینکه من برم بپسندم و به اسم خودش.‌چه توافقی 

چون خودت از اول قانع بودی اسلحه که تو سرت نبوده روز اول مهریه کم بگی 

الان هم سوار شو لذت ببر

که بده پس همینم دیگه نیست 

اگر قرار بود تغییر کنه تا حالا کرده بود 

بعد می‌دونی چیه به شما تنها نیستما ما آدما تا یک خاستگار پولدار میبینیم دیگه از خود بی خود میشیم 

مابقی ملاک ها را زیر پا میذاریم 

غافل از اینکه آدم پولدار دستش قرص گرفته آب نچیکه تا جمع شده 

حتی منو نبرد برم بپسندم . یه عقده ای به تمام معنا. خریده آورده گذاشته دم در. پسرم اومد گفت ماشین رو ...

کاش برای من بود خدایی راضیم بخر بدون انتخاب نظر خواهی سخت نگیرین تو رو خدا دنیااا ارزش نداره

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  
چون خودت از اول قانع بودی اسلحه که تو سرت نبوده روز اول مهریه کم بگی الان هم سوار شو لذت ببرکه بده پ ...

بابا بعد من پولدار شد . با یه وانت اومد خواستگاریم فقط یه خونه داشت . من پول و طلا داشتم هی بهش قرض دادم زمین خرید دوباره پس داد . بعد دوباره عین وام بانک بدون بهره بدون سود هی بهش وام دادم هی پیشرفت کرد. پوخ هم‌نبود اون زمان

ببین از قدیم گفتن خر مال اونیه که سوارش میشه  این که بنام اونه برات اصلا مهم نباشه  بابا سوار شو حالشو ببر 

خواستی از لجش بکوب به در و دیوار

از خسیسی دراد  والا😅😅😅

یه خواننده ی سایت سالها خاموش .....