تو تاپیک های قبل گفتم. شوهرم به شدت حسابگره . من چون تو رانندگی ماهر نیستم نمی تونم ماشین شوهرمو برونم قرار بود از سه سال پیش برا من ماشین بخره .هر سال با یه دعوای بزرگ خرید منتفی میشد . با اینکه درآمد خیلی بالایی داره با درآمد بالای ۲۰۰ در ماه .یه پراید داغونم برام نخرید . برا من عروسی نگرفته هیچ خرجی نکرده مهریه م ۶۷ تاس از همه دخترای دورو بر کمتره. ماهی فقط دو میلیون بهم خرجی میداد. بهش گفته بودم ماشینو به اسم خودم بخر یعتی حق یه ماشین داغونم ندارم؟؟؟ امروز رفته بدون اینکه منو ببره حتی بپسندم به اسمخودش خریده آورده گذاشته دم در. منم از آیفون دیدم وقتی اومد داخل سرش فریاد زدم ببر پس بده دختر بابام نیستم اگه سوار شم .زود باش ببر پس بده. متنفرم ازش همیشه خسیس بوده با وجود درامد بالا هیییییچ کاری برام نکرده
حرفاتو کامل میفهمم ولی باید بخوای باید توقع داشته باشی باید غرور مادی گراییتتوقتی تو زندگی بهش بها ...
همینکارو دارم می کنم و سر همین هر روز قهر و دعواس تو خونه. اما آدم بخیلل جونش رو میده اما مالش رو نه. از هر دری وارد میشم جواب نمیده. کم آوردم. امشب بلند بلند گریه کردم با خدا حرف زدم گفتم خدایا اگه فقط یه خونه ۶۰ متری داشتم الان تو این جهنم زندگی نمی کردم بچه م رو برمیداشتم می رفتم. گفتم خدایا پیر شدم خدایا خودت کمکم کن. اونم میشنید اما پسر بیچارم هم همراه من گریه می کرد..زندگی من خیلی مشکلات داره خساست یکیش. همین ۴ ماه میش خیانت دیدم ازش و زندکی گوهم گوه تر شد
حرفاتو کامل میفهمم ولی باید بخوای باید توقع داشته باشی باید غرور مادی گراییتتوقتی تو زندگی بهش بها ...
۶ تا خواهر فتنه داره. برا اینکه پیش اونا مثلا خراب نشه که به اسم زن ماشین خریده از ترس حرفای اونا هر روز بخیل تر از دیروز. اما خواهراش خودشون همشون ثروت شوهر زیر دستاشونه