2777
2789
عنوان

همسرم میخواد ماشین بخره برام ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2589 بازدید | 70 پست
طلا زیاد دارم اما از مجردی که کار می کردم خریدم . کلا تا یه ماه پیش فقط دو تومن بهم خرجی میداد. بخدا ...

خیلی کم توقعی واقعا

کم کم خرجت را زیاد کن

عزیزم کسی که شوهرش اینقدر پولداره باید خیلی خرج ظاهر و تیپش کنه 

اصلا اینطوری عادت نده 

با این در آمد اکر ماهی ۱۰۰میلیون هم بهت بده زیاد نیست عزیزم

خیلی کم توقعی واقعاکم کم خرجت را زیاد کنعزیزم کسی که شوهرش اینقدر پولداره باید خیلی خرج ظاهر و تیپش ...

اصلا همچین آدمی نیست . برام نه عروسی گرفت نه مهریه م بالاس.  عین چی فقط کار می کنه پول جمع می کنه زمین میخره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کم توقعی واقعاکم کم خرجت را زیاد کنعزیزم کسی که شوهرش اینقدر پولداره باید خیلی خرج ظاهر و تیپش ...

اصلا همچین آدمی نیست . برام نه عروسی گرفت نه مهریه م بالاس.  عین چی فقط کار می کنه پول جمع می کنه زمین میخره

اصلا همچین آدمی نیست . برام نه عروسی گرفت نه مهریه م بالاس. عین چی فقط کار می کنه پول جمع می کنه زم ...

خسیسه احتمالا 

میدونم سخته و احتمالا دردسر زیاد داری

ولی باید کم کم تلاش کنی و پول بگیری

قرار نیست شما توی خونش سختی بکشید و هیچ در امدی نداشته باشید 

مهم تر از ماشین ملکه 

سعی کن ملک به نام خودت کنی

مثلا خرج بتراش امروز میرم ارایشگاه فلان قدر میشه

فردا میرم مانتو بخر و اینقدر 

کم کم شروع کن تا عادت کنه

اگه واسه ماشینم راضی نشد بیخیال و یه جور دیگه ازش بکن با خرج های دیگه

خسیسه احتمالا میدونم سخته و احتمالا دردسر زیاد داریولی باید کم کم تلاش کنی و پول بگیریقرار نیست شما ...

😭 شدنی نیست .‌ممنونم برا راهنماییت. اما برا یه ماشین ۲۵۰ تومنی که با درآمد یه ماهش میتونه بخره الان دو ساله دعوا داریم که به اسم‌من نخره.‌  کلا آدم حسابگری هست . خسیس نیست برا خورد و خوراک  و تفریح. اما اینکه برا من خرج کنه دل درد می گیره. منم کلا از این ماه  ماهیانه دارم ۵ تومن ازش دارم می گیرم.‌ خودمم از سود بانکیم‌ماهی ۹ تومن می گیرم با اونا طلا میخرم. ماشینم چون میخوام از سال بعد پسرمو ببرم مهد لازمم بود وگرنه ماشین هم‌نمیخواستم اصلا

خسیسه احتمالا میدونم سخته و احتمالا دردسر زیاد داریولی باید کم کم تلاش کنی و پول بگیریقرار نیست شما ...

اما ۶ تا خواهر داره.‌ نمیخواد پیش اونا مثلا خراب شه که به اسم زنم ماشین خریدم.‌

اما ۶ تا خواهر داره.‌ نمیخواد پیش اونا مثلا خراب شه که به اسم زنم ماشین خریدم.‌

درامدش ۲۰۰ میلیون بعد نمبخره واقعا نامردیه تو با این صبرو تحملی ک داری باید تاج سرش کنه از گل کمترم ...

دو ساله دعوا کردم سر همین . میگه نمیخرم فقط به اسم‌خودش یا پسرم. ‌منم دو ساله گفتم‌نمیخوام. حالا فردا میخواد بخره به اسم خودش.‌نمی دونم چیکار کنم اصلا راضی نیستم انقد دلم گرفته از شانسم . این پول و درآمد شوهر دیگه به چه درد من میخوره با این وضعیت ؟؟

رییس بانک مرکزی ماهی٢٠٠تومن دخل نداره.شوهرت اگه داشت بنامت میزد ن اینکه بزنه بنام بچه هات.شوهرمن مدی ...

اجاره یه مغازه توی بازار بزرگ تهران حداقل ماهی ۱۵۰ میلیون هست. یعنی کسی که مالک مغازه توی اون محدوده هست کم کم ۱۵۰ تا همین ۲۰۰ تومن رو درمیاره

بچه ها الان چرا گیر دادین به درآمدش؟؟؟ درآمدش خیلی بالا تر ازیناس . ول کنید .من درآمدش رو گفتم فقط ب ...

حالا که داره و نمیخره چه کاری از دستت برمیاد؟

خودت برو سرکار

مهارتی مدرکی چیزی داری بشه باهاش جایی مشغول شد؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
دو ساله دعوا کردم سر همین . میگه نمیخرم فقط به اسم‌خودش یا پسرم. ‌منم دو ساله گفتم‌نمیخوام. حالا فرد ...

واقعاا حق داری  علت این کارش نفمیدی چیه وقتی ک خوبید بشین باش بحرف بگو ارزش و احترام ی زن ب اینه ک شوهرش ب فکرشه هر ور نگا میکنیم واقعا یا خونه میزنن ب نامشان یا ماشین برا تشکر و محبت از خانمشون بپرس حتما دلیلی داره اخه من این نمونه مردا اطرافم دیدم میفمم حرفاتونو واقعا سخته ک ادمو کسی نفمه تازه خیلیام حسودی زندگیتو میکنن ولی چ ارزشی داره واقن وقتی با این همه درآمد هیچی نزنه دل آدم میگیره میگ ارزش براش ی ذره هم ندارم ک بخره من خودم خیلی فکرو خیال میکنم واقعا ناراحت کنندس

😭 شدنی نیست .‌ممنونم برا راهنماییت. اما برا یه ماشین ۲۵۰ تومنی که با درآمد یه ماهش میتونه بخره الان ...

به نظرم قبول نکن اصلا 

خرید هم سوارش نشو بفهمه ناراحتی یعنی چی این کارا 

با اسنپ برو بیا پولشم ازش بگیر

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
به نظرم قبول نکن اصلا خرید هم سوارش نشو بفهمه ناراحتی یعنی چی این کارا با اسنپ برو بیا پولشم ازش بگی ...

بعضی مردا متوجه نمیشنا بیشتر بر خودش سخت میشه مث این میمونه وقتی ناراحتیم سکوت میکنیم ولی مردا از این سکوتمون لذت میبرن عین خیالشون نیس ناراحتیم