2777
2789
عنوان

همسرم میخواد ماشین بخره برام ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2589 بازدید | 70 پست
حالا که داره و نمیخره چه کاری از دستت برمیاد؟خودت برو سرکارمهارتی مدرکی چیزی داری بشه باهاش جایی مشغ ...

من از بانک سود می گیرم .‌پول و طلا دارم مجردی کار می کردم  ارشد حقوق خصوصی ام اما مهارت خاصی ندارم بچه کوچیک دارم کسی نیست نگه داره وگرنه می خواستم مغازه سیسمونی فروشی وا کنم 

واقعاا حق داری علت این کارش نفمیدی چیه وقتی ک خوبید بشین باش بحرف بگو ارزش و احترام ی زن ب اینه ک ش ...

حالا فردا صبح ساعت ۱۱ قراره بره ماشین رو ببینه اگه مورد نداشت بخره. به جای خوشحالی حالم داره به هم میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا فردا صبح ساعت ۱۱ قراره بره ماشین رو ببینه اگه مورد نداشت بخره. به جای خوشحالی حالم داره به هم م ...

حق داری واقعا آدم از کار مردا میمونه علت این ک ب نامت نمیکنه چیهه انگار ب نامت باشه مالشو بالا میکشی میری واقعا این کارای مردا رو درک نمیکنم شوهر خاهر منم همچین موجودیه خیلی اعصبیم میکنه رفتاراش 

حق داری واقعا آدم از کار مردا میمونه علت این ک ب نامت نمیکنه چیهه انگار ب نامت باشه مالشو بالا میکشی ...

میگه به اسمت بزنم می بری میفروشی . یه حرفایی می زنه . بهونه های مختلف .‌میگم من تو بانک پول سپرده کردم ماهی ۹ تومنم سود می گیرم به نظرت دلیلش اینه ؟؟ با خودش میگه اینکه خودش پول داره بره به اسم خودش بخره ؟؟؟؟

خودمم نمی‌خوام بخره حالم داره به هم‌میخوره

عزیز دلم سخت نگیر...

اگر مرد خوبیه و برای زندگیتون زحمت میکشه و خرج میکنه اذیت نکن خودت رو...

بعصی مردها هنوز تو مدل مردای دهه ۳۰ و ۴۰ موندن

فکر میکنن چیزی به نام زن بزنن از مردونگیشون کم میشه، میگن عرصه نداره مالش و جمع و جور کنه زده به نام زنش!

برای خودشون افت کلاس میدونن...

زندگی دو روزه، سعی کن کنار بیایی...

فعلا که  شما خانم خونشی، مادر بچه اش هستی....

ماشین و خرید قبول کن، تشکر کن، کم کم بی خیال بشی شاید حرفت و قبول کنه...

هرچی بیشتر اصرار کنی اون بیشتر انکار میکنه!

عزیز دلم سخت نگیر...اگر مرد خوبیه و برای زندگیتون زحمت میکشه و خرج میکنه اذیت نکن خودت رو...بعصی مرد ...

اخه برام نه عروسی گ فتنه نه کادو داد خانوادش.  مهریه م هم ۶۷ تاس فقط.‌ اندازه درامد یه ماه هم ارزش ندارم‌من براش

اخه برام نه عروسی گ فتنه نه کادو داد خانوادش. مهریه م هم ۶۷ تاس فقط.‌ اندازه درامد یه ماه هم ارزش ن ...

بحث ارزش نیست...

بحث مدل رفتاری و تربیتی هستش 

ما خانم ها گاهی برداشت اشتباه میکنیم از رفتار اقایون

تا حالا از همسرت پرسیدی چرا چیزی به نامت نمیکنه؟

جوابش چی بوده؟

بحث ارزش نیست...بحث مدل رفتاری و تربیتی هستش ما خانم ها گاهی برداشت اشتباه میکنیم از رفتار اقایونتا ...

من هرگز نخواستم ملک به نامم کنه چون ما هم سن هستیم اون ۴ صبح میره سر کار اما من تا ۱۰ میخوابم چرا باید به اسم من کنه؟ خب داره جون می کنه باید به اسم خودش باشع. اما ماشین رو ازش خواستم چون نمیخوام تو هر دعوایی تو هر قهری ازم بگیره.  بگه ماشینو بده و فلان

میگه به اسمت بزنم می بری میفروشی . یه حرفایی می زنه . بهونه های مختلف .‌میگم من تو بانک پول سپرده کر ...

نه فک نکنم ۹ تومنت باشه اخه ۹ تومن تا بخای ماشین بخری یا زمینی خونه ای خو خیلی سخته مگ وام برداری و سختی بکشی 

اینم ک میگ میفروشی بگو علم غیب داری از رو خیالاتش حرف میزنه معلوم نیس اینارو کی تو سرش کرده بگو ی بار امتحان کن ببین میفروشم بعد حرف بزن اخه بالفرض بفروشی هم جای دور نمیره تو زندگی خودش خرج میشه 

بحث ارزش نیست...بحث مدل رفتاری و تربیتی هستش ما خانم ها گاهی برداشت اشتباه میکنیم از رفتار اقایونتا ...

من هرگز نخواستم ملک به نامم کنه چون ما هم سن هستیم اون ۴ صبح میره سر کار اما من تا ۱۰ میخوابم چرا باید به اسم من کنه؟ خب داره جون می کنه باید به اسم خودش باشع. اما ماشین رو ازش خواستم چون نمیخوام تو هر دعوایی تو هر قهری ازم بگیره.  بگه ماشینو بده و فلان

بیاره ساعت دو خوابیده بود الان بیدار شد بره سر کار. بعد میگن چرا درآمدش بالاس ؟ بخدا من انتظار ندارم چیزی به نامم کنه جز خمین ماشینی که قیمتش هم بالا نیست

اسی جان چه فرقی میکنه ماشین بنام کی باشه

فعلا بذار برات بگیره به اسم خودش،چند سالی زیرپات باشه،سال به سال مدل ماشینتو بالاتر ببر.

بعدا با زبون خوش و سروقت مناسب ازش بخواه بزنه بنامت

منم ماشینم بنام شوهرمه.اگر بخوام میزنه بنام خودم.ولی اصلا برام مهم نیست.چه فرقی داره بابا

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

من هرگز نخواستم ملک به نامم کنه چون ما هم سن هستیم اون ۴ صبح میره سر کار اما من تا ۱۰ میخوابم چرا با ...

اخه حق هم داره برام دوچرخه خریده بود سال اول ازدواج یعنی ماه اول.‌  من دو ماه بعد باردار شدم دیگه دو سال چرخ سوار نشدم . با اطلاع خودش بردم با برادر زاده م فروختیم دادم طلا خریدم.  حالا اونو بهونه کرده.‌ چرخ ۵ تومنی دم دستی با ماشین مگه یکی هست. در ثانی ۳ تا چرخ داشتیم توی خونه بخدا اون اضافی بود جامون رو گرفته بود

اسی جان چه فرقی میکنه ماشین بنام کی باشهفعلا بذار برات بگیره به اسم خودش،چند سالی زیرپات باشه،سال به ...

آخه ما زیاد قهر و دعوا می کنیم می ترسم هی بگه ماشینمو بده . اون وقت اعصابم واقعا خراب میشه