بچه ها ما خودمون ماشین داریم اما چون نو هست و کراس هست و منم رانندگی نکردم تا حالا نهایت ۱۵ روز رانندگی کردم ماهر نیستم نمی تونم اون ماشینو برونم. الان ۲ ساله قصدمون اینه برا من ماشین بخریم اما هر سری به دعوا ختم شده .چون شوهرم میگه به اسم خودم یا پسرمون میخره منم میگم برا من که عروسی نگرفتی . مهریه م هم که کمه. لیاقت یه ماشین زپرتی به اسم خودمو ندارم؟ میخواد یه ماشین ۲۵۰ تومنی بخره. درآمدش هم ماهی ۲۰۰ میلیونه. خب حالا بگین من پر توقعم ؟؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نبات جان آب قطعِ 😂😂😂😂چقدر تو بخيلي اخه اومدي چوسي بياي تِر زدي 😂
رفتم تاپیک هاشو خوندم . میگه تامین هستم اما نوشته دنبال کارم شوهرم پول نمیده. حالا من تو همه تاپیک ها نوشتم شوهرم درآمدش بالای دویست هست ولی برا من خسیسه . پدرمو درآورده. والا بعضی ها چطور می تونن انقد بد باشن اخه.
با چیه بخدا یه مرده بود یه وانت قورازه داشت میدیدیش فک میکردی کارتن خوابه باهاش میوه میفروخت سر چهار راه بعد متوجه شدیم چهار تا خونه فقط تو محل ما داره تعجب نداره ک
استارتر پرتوقع نیستی کارشوهرت اشتباهه ماشینی که برای شماست باید بنامت باشه ولی خودت باید شوهرتون قانع کنی شاید از اول کم توقع بودی نخواستی کوتاه نیا هرجور شده به نام خودت بگیر
بچه ها درآمدش بالاست بالاتر ازین حرفا . اونو ول کنید خب کارش تره باره از ۴ صبح میره سر کار کارمند نیست که. الان بگین من برا ماشین ۲۵۰ تومنی که بازم نمیخواد به نامم کنه چیکار کنم با این ادم؟؟؟؟؟