2777
2789
عنوان

همسرم میخواد ماشین بخره برام ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2586 بازدید | 70 پست
خب الان تو دق مرگ درآمد شوهر من شدی ؟؟؟؟ چقد بدبختی واقعا.‌ به کوری چشمت بالای ۲۰۰ درآمد داره حالا م ...

استارتر چیه همه رو به فوش بستی یذره ارومتر؟  خدا بیشترش کنه کسی بخیله داشته هات نیس ولی لطفا ازین ب بعد دروغای واضح تری بگید آنتن بده😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبات جان آب قطعِ 😂😂😂😂چقدر تو بخيلي اخه اومدي چوسي بياي تِر زدي 😂

رفتم تاپیک هاشو خوندم .‌ میگه تامین هستم اما نوشته دنبال کارم شوهرم پول نمیده. حالا من تو همه تاپیک ها نوشتم شوهرم درآمدش بالای دویست هست ولی برا من خسیسه . پدرمو درآورده.  والا بعضی ها چطور می تونن انقد بد باشن اخه. 

با چیه بخدا یه مرده بود یه وانت قورازه داشت میدیدیش فک میکردی کارتن خوابه باهاش میوه میفروخت سر چهار راه بعد متوجه شدیم چهار تا خونه فقط تو محل ما داره تعجب نداره ک 

استارتر پرتوقع نیستی کارشوهرت اشتباهه ماشینی که برای شماست باید بنامت باشه ولی خودت باید شوهرتون قانع کنی شاید از اول کم توقع بودی نخواستی کوتاه نیا هرجور شده به نام خودت بگیر

بچه ها درآمدش بالاست بالاتر ازین حرفا . اونو ول کنید خب کارش تره باره از ۴ صبح میره سر کار کارمند نیست که. الان بگین من برا ماشین ۲۵۰ تومنی که بازم نمیخواد به نامم کنه چیکار کنم با این ادم؟؟؟؟؟

پر توقع نیستی وقتی اینقدر داره

ولی خوب وقتی اینقدر گارد داره من بودم بیخیال میشدم واسه ماشینی که درامد یک ماهشم نمیشه و مهم این بود که واسم بخره 

ولی نوب تو زندگی سعی کن طلا زیاد بخری به عنوان پس انداز

پر توقع نیستی وقتی اینقدر دارهولی خوب وقتی اینقدر گارد داره من بودم بیخیال میشدم واسه ماشینی که درام ...

طلا زیاد دارم اما از مجردی که کار می کردم خریدم . کلا تا یه ماه پیش فقط دو تومن بهم خرجی میداد. بخدا فقط دو تومناااااااا😭