2777
2789
عنوان

عاشق یه پسرم

180 بازدید | 12 پست

با یه پسره اوکی بودم. خیلی بم محبت میکرد عاشقش شدم. نتونستم. بهش اعتراف کردم اونم قبول کرد و گفت بم علاقه داره. پسر کاری هست همش سرکاره بنظرم ادم درستیه اما نمیدونم چون عاشقش شدم انقد بهش گیررمیدم میترسم ازم دور شه. امشب هم دعوا مون شد اگ هستید بگم کمکم کنید اگ نه ک هیچی

نه رفتم فالوراش نگاه کردم. دختر بود تو فالوراش بهش گفتم. اینا کین میگ نمیدونم منم عصبی شدم. کلی چیزی کفتم ولی هیچوقت بم بی احترامی نکرد سکوت کرد. یه سری حرفا میزنه نمیدونم باورش کنم یا نه مثلا میگ اگ مهم نبودی تا اللان ک خستم نمیموندم. زنگم. میزنه هرشب بعد کارش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشت گوشی هر چی میگف جوابش نمیدادم. وقتی گف  بخاطر تو موندم و برام مهمی منم گفتم میخواسی بری به من چ اونم. شب بخیر گفت رفت منم بهش کلی‌پیام دادم  اره سرت گرم بقیس مهم بودم گوشی روم قطع نمیکردی خیلی روش حساسم 

الان تو این شرایط کتاب بخونم

بله..چون خیلی کمک می کنه واسه ارتباط بهتر با کسی که دوستش داری.

اگه بهش اعتماد نداری رابطه رو تموم کن.

مردها از این که بهشون گیر داده بشه خوششون نمیاد.ازت فاصله می گیره اگه ادامه بدی.

نه رفتم فالوراش نگاه کردم. دختر بود تو فالوراش بهش گفتم. اینا کین میگ نمیدونم منم عصبی شدم. کلی چیزی ...

فرضا فالورای خانم رو حذف کنه اون وقت از کجا میدونی که به طور خصوصی باهاشون حرف میزنه یا نه؟ بهتره بیخیال این رفتارا بشی مرد اگر بخواد کاری کنه تو اصلا حتی متوجه نمیشی.

فرضا فالورای خانم رو حذف کنه اون وقت از کجا میدونی که به طور خصوصی باهاشون حرف میزنه یا نه؟ بهتره بی ...

از بس همه میگن نباید پسری ک باهاتونه فالور دختر داشته باشه صد تا روانشناس همین حرفو میزنن پسر خوبی بوده تا الان از وقتی اینو دیدم خیلی شکاک شدک

وایی اسی حساسی 

ببین‌ من رل نداشتم بیام نصیحت کنم 

ولی‌ تو خودت‌ فالوار پسر داری؟

اگه‌ خودت داری اوکیه اگه نداری نه خوب نیست کارش 

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
وایی اسی حساسی ببین‌ من رل نداشتم بیام نصیحت کنم ولی‌ تو خودت‌ فالوار پسر داری؟اگه‌ خودت داری اوکیه ...

دارم ولی دوسه تا اون خیلی زیادع😑 میک ۷ سال این پیج و دارم بعدشم گف اگ بخوای همرو انفالو میکنم بعد میشناسم یه سریا رو