2777
2789
عنوان

من و تو در قبال خیانت و زندگی دیگران مسئولییم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بزرگوارمن تا اونجایی که بتونم جواب میدماون زمان کار ها زیاد بوده مرد ها مجبور بودن زن بیشتری دا ...

علیک سلام عزیزم

خیر کلا مرد ایرانی همین بوده ذاتش

البته دور از جون شوهرا و پدرای ما

دلیلتون هم منطقی نبود یعنی چی؟

زن دتو چی کمک کنه؟ اتفاقا اون زمان اصلا زن نقشی در جامعه و کار نداشت فقط بچه داری میکرد

دیگه فرافه کنی نکنمرد ایرانی همینهچادرچاقچور میکردن اشکارا صیغه میکردالان پنهانی میکنهبعد انقلاب هم ...

آمارم خانواده و کل طایفه بزرگمه حتی یه موردم نداریم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

خب هستن دیگه

شاید دور و اطرافتون از ازن مردها زیاد بوده وگرنه همه اینجور نیستن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
پس چرا میگه مردا صاحب دل نیستن؟؟؟ اتگار همه تقصیرا مال زناست اول خدا به مرد گفته تو چشمتو نگه دار

عزمزمه من کسی و مقصر نکردم بخدا 

گفتم جد و نگه داریم چون سایت زنونه است و من زنم در حد خودم گفتم 

اینکه نسبت بهم تعهد داشته باشیم و توی جامعه که هر جور آدمی هست در حد اعتدال ظاهر بشیم 

دقیقامن خیلی ها رو دیدم روسری و شال ندارن و بلوز شلوار میپوشن ولی اصلا جلب توجه نمیکنن . در مقابل خا ...

دقیقا بحث سر حجاب و... نیست 

میشه بی حجاب بود اما بی حیا نه 

من دیدم یکی تیشرت شلوار مو باز اصلا دید و جلوه بد نداشت لباس هاش تقریبا گشاد بود 

یکی هم دیدم مانتو شلوار اتفاقا شال هم داشته اما مدل و تنگی لباسش خصوصی ترین قسمت هاش رو هم ریخته بیرون 

دقیقا مردی که ذاتش خوب باشه و عاشق زنش باشه عمرا اگه حتی بدترین زنا جلوش باشن ب زنش خیانت کنه

یه چیزایی میگن آدم شاخ درمیاره واقعا!!!

مرد انسانه، زنم انسانه

اگه انسان غریزه داره پس مرد و زن جفتشون غریزه دارن

اینا تو وجود همه هست حتی حیوانات

ولی تفاوت انسان اینه که قدرت اختیار داره

انسان موظفه بخاطر انسان بودنش خودشو کنترل کنه

وگرنه جاش تو طویله اس نه میون آدما

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

نه دیگه یه جور حرف میزنی انگار زنا هیچ میلی ندارن ، زنا فقط توانایی ابراز شون کمتره چون در طول تاریخ ...

آره منم دلم میره و عاشق میشم و پیش اومده

اما من هرگط نگفتم فقط ما مسئولیم من به عنوان به زن این و مطرح کردم ولی خب بنظرم کامل نگفتم و شاید برای همین این طور برداشت شده اونام باید لباس مناسب بپوشن و خوب ظاهر شن حد اقلشاینه 

ولی اگر باز من عاشق بشم این مسئولش خودمم و پاشم وایمیسم به غیر این اگه اون آدم خوب ظاهر نشده باشه تو جامعه اونم مسئوله 

موافقم خیلی زننده شده واین خیلی بده اما این چیزی از مسئولیت کنترل نگاه مرد کم نمیکنه

دقیقا منم نگفتم چیزی کم میکنه شاید کامل بیانش نکردم ولی منظورم مسئولیت ما خانما بود 

عزیزم انسان بودن ربطی به جنسیت ندارهبه پسراتون انسانیت یاد بدید تا شاهد این فجایع نباشید

آره عزیزم اونام بابد به پسراشون این و یاد بدن 

ولی ما باید تو جامعه که هر جور آدمی با هر تربیتی هست اینطور ظاهر شیم ؟ نه فقط باید خد وسط د نگه داریم همین !

آره عزیزم اونام بابد به پسراشون این و یاد بدن ولی ما باید تو جامعه که هر جور آدمی با هر تربیتی هست ا ...

عزیزم ما به این مدل آدما میگیم مریض جنسی

اینا باید درمان بشن نه همراهی

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.