2777
2789
عنوان

من و تو در قبال خیانت و زندگی دیگران مسئولییم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 68 پست
موافقم تا حدودی ولی راجع به مردا انگار داری درمورد گاو حرف میزنی خیلی ببخشید مگ الت متحرکن تو خیابون ...

خب این ویزگی مرداست که عزیزه جنسی‌شون بیشتر فعاله و تنوع پسندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید جمله بندی اسی درست نبود ولی خب مرد و زن به یه اندازه مسئولن زن به طریقی مردم هم به طریقیولی خب ...

موافقم خیلی زننده شده  واین خیلی بده 

اما این چیزی از مسئولیت کنترل نگاه مرد کم نمیکنه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
درسته منم خودم با حجابم ولی هیچوقت ادمارو از روی حجاب قضاوت نمیکنم چون تو هردو خوبو بد هست ولی یسری ...

منم خودم چادری ام نمیخام قضاوت کنم ولی واقعا بعضی هیئت ها یا جاهای مذهبی میبینم بعضی دخترای چادری اینهمه دنبال خودنمایی ان و حالیشون نیس طرف زن داره حالم از این دوروییشون بهم میخوره 

اونی ک چادر سر کرده خیلی باید عو ضی باشه که اینجور کارارو کنه

از قاجار بگیر تا رضاخاناز قدیمی های اقوامت هم بپرسی تایید میکنن

من حرفم بعد انقلابه. زمان پدرامون. همه اطرافیان من سالم و متعهد زنذگی کردن خیلی کم خیانت بوده اون دوره. الان نسبت به قبل بیشتر شده

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

همین که گفتی مرد صاحب چشمش نیست معلومه ذهنت کلا شست و شو داده شده و قابلیت بحث منطقی نداریپریروز رفت ...

پن نگفتم همه هیزن 

فقط گفتم مسئولیت همه ماست که توجامعه حد و نگه داریم 

عزیزم این کجاش عیر منطقیه ؟

آخه چرا بهشون حق میدید هر کاری بکنن

چتونه واقعا!!!

اینجا حیات وحش نیست غریزه به انسان غالب باشه

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

از قاجار بگیر تا رضاخاناز قدیمی های اقوامت هم بپرسی تایید میکنن

سلام بزرگوار

من تا اونجایی که بتونم جواب میدم

اون زمان کار ها زیاد بوده مرد ها مجبور بودن زن بیشتری داشته باشن به خاطر کار و مشغله ی زیادشون که زن ها کمک کارشون باشن

عرف جامعه اونجوری بوده ربطی به هیزی و چشم ناپاکی نداشته فرهنگ جامعه اینجوری بوده

همینطور به خاطر اسم و رسمش

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
ارایش، موی باز و... حالا مهم نیست! الان بعضیا جوری بدن نمایی میکنن تو خیابون که 😐😐 نشون دادن برجست ...

دقیقا

من خیلی ها رو دیدم روسری و شال ندارن و بلوز شلوار میپوشن ولی اصلا جلب توجه نمیکنن . در مقابل خانومایی که شلوار استرج و جذب میپوشن و از بالای یقه همه جا مشخصه و ... 

جنبش زن زندگی آزادی ، قراره برای همه آزادی بیاره تا رشد کنن و توسری خور نباشن

نه فحشا رو رواج بده

نترکونین لطفا

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

ن عزیزم تو پست قبلیم گفتم کی از تنوع بدش میاد ما خانوما بدمون نمیاد از تنوع و خوش گذرونی جلب توجه و عشق و حال 

ولی خوب از اول تاریخ احساس زنارو سرکوب کرده

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
آخه چرا بهشون حق میدید هر کاری بکننچتونه واقعا!!!اینجا حیات وحش نیست غریزه به انسان غالب باشه

دقیقا 

مردی که ذاتش خوب باشه و عاشق زنش باشه عمرا اگه حتی بدترین زنا جلوش باشن ب زنش خیانت کنه

من حرفم بعد انقلابه. زمان پدرامون. همه اطرافیان من سالم و متعهد زنذگی کردن خیلی کم خیانت بوده اون دو ...

دیگه فرافه کنی نکن

مرد ایرانی همینه

چادرچاقچور میکردن اشکارا صیغه میکرد

الان پنهانی میکنه

بعد انقلاب هم از این خبرا نبوده

امارت رو نشون بده

یعنی دقیقا دو دهه خوب بود باز بد شده!!!!عجب