2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه کفش پاشنه 3 سانتی بپوش 

عمل رو که توی کلیپ ها دیدم به شدت اندام زشت میشه پا های دراز 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

ببین اکثریت افراد گودی کمر  دارن و با ورزش های اصلاحی گودی کمر بعد چند ماه میتونن قد خودشون رو بلند تر کنند 

یکی از راه‌های اینکه بفهپی گودی کمر داری این که دستهات دو کاملا باز کنی و از نوک این دست تا اون یکی اندازه بگیری قد اصلی تو همونه اگه قدت کمتر هستش همون مقدار گودی کمر داری

فداتشم من نفهمیدم چجوری بفهمم

ببین دستهات رو کامل باز کن و یکی از پشت سر از نوک  انگشت دست راست تا توک انگشت دست چپ برات اندازه بگیره قدت همونه 

حالا اگه دیدی اندازه ای که گرفتی بیشتر از  قدت هست گودی کمر  رو داری  

راههای دیگه ای هم هست تو نت بزن راههای تشخیص گودی کمر برات میاد