2777
2789
عنوان

من و تو در قبال خیانت و زندگی دیگران مسئولییم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 68 پست
مخالفم خودم آدمی نیستم که جلب توجه کنم و حجاب کاملم ندارم کاملا معمولیم ولی هرکسی اختیار پوشش خودشو ...

من نگفتم مطابق سلیقه گفتم حد و نگه داریم عزیزم 

واضح گفتمش

هیچ اشکالیم نداره باید بدونیم جامعه آویزه ای از مردم با طرز فکر و تربیت مختلفه 

آره عزیزم اونام بابد به پسراشون این و یاد بدن ولی ما باید تو جامعه که هر جور آدمی با هر تربیتی هست ا ...

نمیشه بخاطر اقلیت مریضای جنسی، اکثریت دخترامون رو محدود کنیم

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه بخاطر اقلیت مریضای جنسی، اکثریت دخترامون رو محدود کنیم

در آخر عذر خواهی میکنم که این تاپیک و خوب طرح نکردم و باعث شدم نسبت به زن و مرد توهین بشه از همتون عذر می خوام باید بهتر بیانش می کردم❤️

جامعه آویزه ای از مردم با تربیت و منش مختلفه من منظورم حجاب نبود منظورم پوشش درست توی جامعه بود

با پوشش درست موافقم

پوشش درست متناسب با فرهنگ جامعه شکل میگیره

الان هر دو گروه خیلی افراطی ان و افراط مورد قبول مردم نیست

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

در آخر عذر خواهی میکنم که این تاپیک و خوب طرح نکردم و باعث شدم نسبت به زن و مرد توهین بشه از همتون ع ...

عیب نداره گلم  

ببخشید منم زیاده روی کردم

ما دخترا زیادی از محدودیت زخم خوردیم

مقصر همه اتفاقا بودن درد داره:)))