2777
2789
عنوان

من و تو در قبال خیانت و زندگی دیگران مسئولییم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 68 پست
غریزه زن با مرد کلی فرق داره. یعنی اینم نمی دونستین😂😂

نه عزیزم

اتفاقا من خودم خیلی وقتا به شدت به پسرای خوش هیکل و باشگاه رفته ی بیرون توجهم جلب میشه حتی بهشون متمایل میشم ، خودت میدونی اگه چراغ سبز نشون بدم نه نمیگن

ولی میدونم روابط وان نایتی سلامت جسم و روانمو نابود میکنه پس خودمو کنترل میکنم

🏃🏻‍♀️

موافقم تا حدودی ولی راجع به مردا انگار داری درمورد گاو حرف میزنی خیلی ببخشید مگ الت متحرکن تو خیابون ...

مرد هم به اندازه نگاه حرامش مسئوله منافاتی با حرف استارتر نداره

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنا صاحب دلشونن ؟وقتی یه پسر قد بلند و خوش هیکل میبینن ؟چرا زنا پسرای خوش استایل بیرون با همسرشون مق ...

زناام دل دارن کی گفته مردا باید هز جور خواستن بگردن ؟

نه اتفاقا اونام باید توجامعه بالباس مناسب نه زیاد تنگ و نه گشاد بگردن ببین هممون در حق هم مسئولیم 

غریزه زن با مرد کلی فرق داره. یعنی اینم نمی دونستین😂😂

ن عشقم چ فرقیییی

کی از تنوع بدش میاد حالا ما خانومی میکنیم چیزی نمیگیم مردا پرو نشن دیگ

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

مخالفم خودم آدمی نیستم که جلب توجه کنم و حجاب کاملم ندارم کاملا معمولیم ولی هرکسی اختیار پوشش خودشو داره هرچند که مخالف قانونه ولی بازهم دلیل نمیشه به خاطر یه سری مرد دله و چشم چرون طرف مطابق سلیقه شما لباس بپوشه،به شخصه معتقدم اگر قرار شوهر من با یه شلوار لوله تفنگی و کله بدون روسری یه خانم از راه به در بشه پس همون بهتر کلا بره که بره 

بلندترین فریاد من سکوت من است...

عزیزم انسان بودن ربطی به جنسیت نداره

به پسراتون انسانیت یاد بدید تا شاهد این فجایع نباشید

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

اونک ذات ادماس ولی خب پوششم تاثیرگذاره

صد در صد ولی قبل از اون باید دید ذات طرف چجوریه

اتفاقا اینایی ک حجاب دارن و اینجور کارا رو میکنن خیلی وقیح تر به نظر میرسن 

همه چی باید نرمال باشه حد وسط داشته باشه نه از این ور بوم بیفتیم نه از اون ور

مرد هم به اندازه نگاه حرامش مسئوله منافاتی با حرف استارتر نداره

پس چرا میگه مردا صاحب دل نیستن؟؟؟ اتگار همه تقصیرا مال زناست اول خدا به مرد گفته تو چشمتو نگه دار

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
زناام دل دارن کی گفته مردا باید هز جور خواستن بگردن ؟نه اتفاقا اونام باید توجامعه بالباس مناسب نه زی ...

نه دیگه یه جور حرف میزنی انگار زنا هیچ میلی ندارن ، زنا فقط توانایی ابراز شون کمتره چون در طول تاریخ سرکوب شدن

واقعا شما به یه پسر قد بلند و خوش هیکل که یقه شو باز گذاشته و به خودش رسیده توجه تون جلب نمیشه ؟ برای من خیلی هاته

ولی خودمو کنترل میکنم چون میدونم به ضررمه 

🏃🏻‍♀️

غیرت مردا و حیای زن ها نسبت به گذشته خیلی کمرنگ تر شده و این دلیل فروپاشی زندگی های امروزیه

پس چرا قدیم که زن ها چادر چاقچور میکردن؛ از هر ۱۰ مرد ۸ تاش زن صیغه ای داشت؟

استارتر شما هم جواب بده

صد در صد ولی قبل از اون باید دید ذات طرف چجوریهاتفاقا اینایی ک حجاب دارن و اینجور کارا رو میکنن خیلی ...

درسته منم خودم با حجابم ولی هیچوقت ادمارو از روی حجاب قضاوت نمیکنم چون تو هردو خوبو بد هست ولی یسری بدحجابا دیگه خیلی بدحجاب شدن واقعا متوجه منظورم هسی🤧

پس چرا میگه مردا صاحب دل نیستن؟؟؟ اتگار همه تقصیرا مال زناست اول خدا به مرد گفته تو چشمتو نگه دار

شاید جمله بندی اسی درست نبود 

ولی خب مرد و زن به یه اندازه مسئولن 

زن به طریقی مردم هم به طریقی

ولی خب از حق نگذریم واقعا وضعیت پوشش اصلا خوب نیست حیا خیلی کم شده خیلی

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️