2777
2789
عنوان

قابلمه ام خراب شد 😢😢عکس

350 بازدید | 30 پست

من برا اولین بار دیشب ماشین ظرفشویی رو روشن کردم که امتحان کنم. یکی از قابلمه هامو که جنس روکش داخلش گرانیته گذاشتم. تو نت نوشته بود گرانیت هارو میشه گذاشت تو ماشین.. حالا داخلش چیزی نشده ولی بیرونش اینطوری شده چرا ؟؟ 😢 خراب شد ینی؟ مایع ظرفشویی پریل هم ریختم فروشنده گفت این هم نمک داره هم جلادهنده. هیچکدومش دیگه لازم نیست بریزی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا بدون نمک و مایع مخصوص خودش مگه میشه استفاده کردب نظرم قابلمه رو خودت تو دست چندبار بشور درست بشه ...

نمیدونم آخه روی مایع ظرفشویی هم نوشته که اینو بریزی دیگه لازم نیس نمک و جلادهنده بریزی مگه اینکه آب منطقه سختیش زیاد باشه. فکرکنم باید نمک میریختم.. ولی این دون دونای قابلمه انگار رنگشون رفته کلا 🥲

فروشنده غلط کرد به مامانم اینو گفتن ماشینش خراب شد نمک از واجباته 

ماشین ظرفشویی بعضی ظرفاخراب میکنه مهم نیست که 

مثلا من رنگ آرکوپالام رفته دوسری خریدم 

رنگ سینیای پلاستکی میبره 

رنگ ظرفای غذاهای پلاستیکی که شفاف هستنو عوض میکنه 

یه سینی بنفش گذاشتم آبی تحویلم داد  

جنس بیرون قابلمه ات ضعیفه .منم یه ماهی تابه دارم رنگ بیرونی میریزه وقتی میزارم ماشین ظرفشویی ولی داخلش تکون نخورده . مایع ظرفشویی فک نمیکنم جانشین نمک و جلا دهنده باشه ها حتما روشو خوب بخون  . تا اونجایی که میدونم فقط قرصه که هر سه رو داره . منم پودر پریل میریزم . نمک و جلادهنده هم داره ماشین همیشه . 

فروشنده غلط کرد به مامانم اینو گفتن ماشینش خراب شد نمک از واجباته ماشین ظرفشویی بعضی ظرفاخراب میکنه ...

یاااخدا 🤣🤣 پس ماشین ظرفشویی رو برا چی درست کردن وقتی هرچیزی رو نمیشه گذاشت توش اه 😂😂 فکرمیکردم دیگه قرار نیس ظرف بشورم 🤣

یاااخدا 🤣🤣 پس ماشین ظرفشویی رو برا چی درست کردن وقتی هرچیزی رو نمیشه گذاشت توش اه 😂😂 فکرمیکردم د ...

من که نمیشورم بزار بره  بعضیاشون خراب میشن 

اگه ارکوپال خارجی بزاری رنگش نمیره 

نمیدونم آخه روی مایع ظرفشویی هم نوشته که اینو بریزی دیگه لازم نیس نمک و جلادهنده بریزی مگه اینکه آب ...

من کلا هیچوقت قابلمه نمیزارم یبار منم گذاشته بودم یجوری لکه انداخت روشون بعدش انقد سابیدم تا رفت اما خب حیف قابلمه خراب شد دیگه بعد از اون ننداختم