2777
2789
عنوان

قابلمه ام خراب شد 😢😢عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 30 پست
جنس بیرون قابلمه ات ضعیفه .منم یه ماهی تابه دارم رنگ بیرونی میریزه وقتی میزارم ماشین ظرفشویی ولی داخ ...

اره حتما جنسش ضعیفه. میدونین جنسش چیه ؟؟ فکرکنم آلومینیوم باشه بیرونش .. اخه روی مایع هم نوشته که نیازی به نمک و جلادهنده نیس ولی فکرکنم همش باشه خیلی بهتره . حداقل خیالمم راحته بابت ظرفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که نمیشورم بزار بره بعضیاشون خراب میشن اگه ارکوپال خارجی بزاری رنگش نمیره

ارکوپال نگرفتم دم دستی هامم چینی زرین گرفتم که روش علامت ماشین ظرفشویی رو داره. یه اشتباهی هم کردم پشت قابلمه رو ازاول نگاه نکردم. الان نگاه کردم دیدم اصلا علامت ماشین ظرفشویی نیس ینی قابلیت شستشو تو ماشینو نداره 🤦 گرونم خریدم لامصبارو چرا اخه قابلیتشو نداره 🥲

کیفیت قابلمه؟ چه من بشورم چه ماشین فرقی نداره هیلی تمیز میشوره

بله کیفیت قابلمه. ماشین بشوره با خود آدم خیلی فرق داره . چون اولا مدتش زیاده دوما دمای آب خیلی بالاست سوما نمک و شوینده ماشین خیلی قویه . برا همین هم هست که رنگ ظروف پلاستیکی رو تغییر میده قابلمه ها رو هم که ...

بله کیفیت قابلمه. ماشین بشوره با خود آدم خیلی فرق داره . چون اولا مدتش زیاده دوما دمای آب خیلی بالاس ...

ببخشید الان این دون دونای روی قابلمه میدونین ازچیه؟؟ فشار آب اینطوری کرده ؟ اخه مگه فشار آب میتونه رنگ ظرف یا قابلمه رو ببره یا خط و خش بندازه ؟؟ من اینو‌ نمیفهمم 🤦

اره حتما جنسش ضعیفه. میدونین جنسش چیه ؟؟ فکرکنم آلومینیوم باشه بیرونش .. اخه روی مایع هم نوشته که نی ...

اره احتمالا آلمینیومی و رنگش هم ضعیفه.  

نمک و جلادهنده رو برا این قابلمه نگفتم . اگه اونا هم بود باز قابلمه همین شکلی میشد چون شوینده های ماشین ظرفشویی قویتره و با آب جوش هم ظرف میشوره  ظرفا رو اگه با کیفیت نباشن خراب میکنه ‌

جلادهنده و نمک رو کلی گفتم . روی صفحه اش نگاه کن اگه ارور نمک و جلادهنده داد بریز حتما . جلا دهنده یه ستاره و نمک ،دو تا فلش رفت و برگشتیه برای من . 

اره احتمالا آلمینیومی و رنگش هم ضعیفه. نمک و جلادهنده رو برا این قابلمه نگفتم . اگه اونا هم بود باز ...

اهان باید نگاه کنم الان خونه نیستم. خونه رفتم حتما نگاه میکنم ببینم چطوریه . مارک ماشین ظرفشوییم بیم آلمانه مال شما چیه؟

اره احتمالا آلمینیومی و رنگش هم ضعیفه. نمک و جلادهنده رو برا این قابلمه نگفتم . اگه اونا هم بود باز ...

اوف خب اگه باآب جوش میشوره باید خیلی حواسم باشه چه ظروفی میزارم 🤦 ظروف کریستال میتونم بزارم ؟ تو حرارت نمیشکنه؟

اوف خب اگه باآب جوش میشوره باید خیلی حواسم باشه چه ظروفی میزارم 🤦 ظروف کریستال میتونم بزارم ؟ تو حر ...

من کریستال ندارم .شنیدم کریستال‌های تراش دار رو نباید بزاری امکان شکستنش هست.از این ظرفهای بلور ارزون مثل کاوه  هم من گذاشتم لب پر شده ولی شیشه ای جنس خوب آره میزارم بدون مشکل.

ظرفهای پلاستیکی نازک هم داغ میشن و تغییر شکل میدن مثل ظرف عسل و ارده و اینا که پلاستیک نازکه . مثل بطری آب معدنی . کلا برای پلاستیکی ها حتما علامت ماشین ظرفشویی رو چک کن داشته باشه .  چاپهای رنگی روی ظروف پلاستیکی هم با شستشو کمرنگ میشن .اگه نو موندنش برات مهمه نزار . ظرف رویی هم میگن نزارید ولی من میزارم . هر چی جا نشه توی ماشین خودم میشورم فقط.