2777
2789

خانوما ما برا ساختمونمون تازه دوربین مداربسته گذاشتن، بعد مدیر ساختمون خودش قبلا گفت که اپلیکیشن داره و همه ساکنین میتونن تو گوشیشون به فیلما دسترسی پیدا کنن.

الان امروز به ما پیامک داده پول دوربین رو واریز کن، ما هم گفتیم خب یه زمانی هماهنگ کنین اپلیکیشن رو برامون هم نصب کنین و رمز عبور و اینهاش رو بدین  همونجا براتون واریز میکنیم. بهش برخورده میگه شما دارین وقت کشی میکنین!!

به نظرتون چرا اینجوری برخورد کرد؟ دوربینها غیر فعالن کلا یا این نمیخواد ما فیلمها رو داشته باشیم؟

من به نظرم میخواد فقط خودش و یه سری از ساکنین که باهاش زد و بند دارن به فیلما دسترسی داشته باشن و از بقیه آتو بگیرن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا شما بی نهایت شکاک هستین 

دوما قطعا فیلما فقط پیش مدیر ساختمان میمونن 

نه اینکه دم به دقیقه همه بخوان ببینن یا برای دیگران بفرستن و امار رفت امد بقیه رو داشته باشن ...

ایشون حق دارن

چرا؟ ما نباید به دوربینها دسترسی داشته باشیم؟

ایشون قبلا به بهانه های مختلف پول گرفته و کارش رو انجام نداده. من چرا باید اعتماد کنم؟

شارژ ما ماهی ششصد هزار تومنه اون وقت انباریمون برق نداره ایشون سه ماهه قراره درست کنه نکرده.

چرا؟ ما نباید به دوربینها دسترسی داشته باشیم؟ایشون قبلا به بهانه های مختلف پول گرفته و کارش رو انجام ...

شما و کلیه اهالی ساختمون باید پول رو واریز کنید ایشون دوربین بخرن نصب کنن گرو گرو کشی به نظرم کار درستی نیست رفتار شما

ما الان تو ساختمونمون همین کارو کردن مدیر ساختمون

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

😐چه بدبین ما کلا به فیلم ها دسترسی نداریم فقط مدیر ساختمون داره مشکلی پیش بیاد چیزی کم و کسر بشه با ...

عزیزم ما ماهی ششصد هزار تومن شارژ میدیم تو یه مجتمع که نه لابی داره نه نگهبان نه هیچ امکاناتی. من واقعا برام پول شارژ هم سنگینه بعد ایشون پشت سر هم به بهانه های مختلف پول میخواد.

این دسترسی رو هم خودش اول گفت همه ساکنین میتونن داشته باشن.

ایشون خودش گفت قراره همه ساکنین دسترسی داشته باشن، من حرف خودشون رو تکرار کردم.

فیلم رفت وامد بقیه به چه دردتون میخوره بگید فقط پیش خودتون باشه که مشکلی پیش اومد ازهمونجا پیگیری کنیم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
شما و کلیه اهالی ساختمون باید پول رو واریز کنید ایشون دوربین بخرن نصب کنن گرو گرو کشی به نظرم کار در ...

خوب ایشون رفتارشون درسته که اول قول دسترسی میدن بعد میزنن زیر حرف خودشون؟