2777
2789
عنوان

کیا تو ساختمونشون دوربین مدار بسته دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 27 پست
آخه چرا خودش اول میگه قراره همه دسترسی داشته باشن؟ حرق خودش رو چرا نقض میکنه؟

خب متوجه اشتباهش شده اصلاح کرده 

ادم که نکشته

بنطرم حرفش درست و منطقیه باید پولو بدید تا دوربین نصب بشه

خوب ایشون رفتارشون درسته که اول قول دسترسی میدن بعد میزنن زیر حرف خودشون؟

جز مدیر ساختمون کسی اجازه نداره دسترسی داشته باشه قانونه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم رفت وامد بقیه به چه دردتون میخوره بگید فقط پیش خودتون باشه که مشکلی پیش اومد ازهمونجا پیگیری کن ...

عزیزم من فیلم بقیه به دردم نمیخوره اما دلم نمیخواد یه سری اعضا داشته باشن یه سری نه. اینکه فقط مدیر ساختمون دسترسی داشته باشه به نظر منم اوکیه ولی ایشون گفتن این سیستم فرق داره.

چرا؟ ما نباید به دوربینها دسترسی داشته باشیم؟ایشون قبلا به بهانه های مختلف پول گرفته و کارش رو انجام ...

خوب مدیر ساختمون رو عوض کنید 

اما تو ساختمون ما هم دوربین ها در اختیار مدیر ساختمون هست

جز مدیر ساختمون کسی اجازه نداره دسترسی داشته باشه قانونه

بله منم اگه فقط مدیر ساختمان بود مشکلی نداشتم ولی میدونم چند تا دیگه از همسایه ها دسترسی دارن. حتی به من گفت باید بری پیش همسایه واحد فلان ببین برات نصب میکنه، اونم الان خونه نیست.

خوب مدیر ساختمون رو عوض کنید اما تو ساختمون ما هم دوربین ها در اختیار مدیر ساختمون هست

عزیزم زد و بند شدیدی دارن تو ساختمون و واقعا حالت مافیا گرفتن بی شوخی. کاری از دست من برنمیاد.

خب متوجه اشتباهش شده اصلاح کرده ادم که نکشتهبنطرم حرفش درست و منطقیه باید پولو بدید تا دوربین نصب بش ...

عزیزم اشتباه نکرده حتی الانم میگفت من نمیدونم برو پیش همسایه واحد فلان ببین نصب میشه برات اونم خونه نیست فعلا.

همین الانم اونایی که باهاش زد و بند دارن فیلما رو دارن ولی به بقیه نمیخواد بده.

عزیزم زد و بند شدیدی دارن تو ساختمون و واقعا حالت مافیا گرفتن بی شوخی. کاری از دست من برنمیاد.

مگه میشه 

چند واحد هستین ؟شما میتونید از مدیر طلب حسابرسی کنید یعنی هزینه هایی که انجام داده و مبالغی که پرداخت کردین رو نشون واحدها بده جزو قوانین آپارتمان نشینی هست

مگه میشه چند واحد هستین ؟شما میتونید از مدیر طلب حسابرسی کنید یعنی هزینه هایی که انجام داده و مبالغی ...

عزیزم ۱۸ واحد هستیم و حدود ۵ واحد تیم تشکیل دادن. من والا الان فقط گفتم برام اپلیکیشن دوربین رو نصب کنین چنان بهم توپیدند، حالا دیگه بگم بیا هزینه ها رو بگو نمیدونم چجوری برخورد کنه و بدتر برام جو ساختمون رو متشنج کنه.

عزیزم ۱۸ واحد هستیم و حدود ۵ واحد تیم تشکیل دادن. من والا الان فقط گفتم برام اپلیکیشن دوربین رو نصب ...

ببین ما آنقدر در زندگی روزمره درگیر هستیم که حوصله درگیری تو ساختمون رو نداریم 

مدیر ساختمون برای ما سالیانه است و هر سال با جمع شدن کل واحدها مدیر انتخاب میشه که اصولا هیچکس داوطلب مدیر شدن نیست و سرش درگیری هست آخر با التماس میندازیم گردن یکی از واحدها برای اینکه خودمون از مدیر شدن فراری هستیم هیچی هم نمیکیم هر کاری هم بنده خدا تپ ساختمون انجام دیده ده بار تشکر میکنیم 

شما هم اگر ناراحتی داری سر سال موقع انتخاب مدیر که شد بگو میخوام خودم مدیر بشم 

ببین ما آنقدر در زندگی روزمره درگیر هستیم که حوصله درگیری تو ساختمون رو نداریم مدیر ساختمون برای ما ...

بله حق با شماست، کسی حوصله مسئولیت اضافه نداره. متاسفانه قبلا مدیریت رو برداشتیم و آخرش بدترین تهمت ها رو بهمون نسبت دادن، منم واقعا دنبال حاشیه نیستم. اما نمیتونم علاوه بر شارژ سنگین ماهانه به بهانه های مختلف هم پول بدم وقتی قرار نیست استفاده ای ببرم. واقعا از نظر مالی اینقدر دست و بالم باز نیست.

خوب ایشون رفتارشون درسته که اول قول دسترسی میدن بعد میزنن زیر حرف خودشون؟

اسی سلام در مورد تاپیک قبلیت سوال دارم الان فاصله لب تا بینیت به اندازه قبلش برگشته یا درست نشد ؟

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣