2777
2789
عنوان

تغذیه ی بعد از انتقال جنین

9518 بازدید | 36 پست

سلام قشنگا من شهریور انتقال دارم کسایی که مثبت شدن بگن چیا بخوریم که مثبت بشیم؟؟؟

من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم

به خوردن غذا نیست البته تجربه ی منه من هر چی گفته بودن خوردم حتی دکتر تغذیه رفتم ولی منفی شدم

انشالله دفعه ی بعدی مثبت بشی 🥲

من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا ادم حساس و دقیقی هستم ولی استرسی نیستم

گفتم به ذکترم بگم خراش آندومتر انجام بده واسم

هر روز ناشتا نشاسته یک قاشق با اب ولرم و هر شب قبل خواب مجددا به همراه مسقطی ساده یا راحت الحلقوم 

ماکارونی 

برنج

شیر سویا یا شیر نارگیل 

سیرابی 

پای مرغ 

جوجه 

تخم مرغ و سیب زمینی اب پز 

اب زیاد بخور

خیار گوجه کاهو اسفناخ لوبیا سبز پنیر ماست و دوغ و سویا و شیر و میوه کمپوت اناناس 

حبوبات پخته شده 

.

هر روز ناشتا نشاسته یک قاشق با اب ولرم و هر شب قبل خواب مجددا به همراه مسقطی ساده یا راحت الحلقوم ما ...

اینارو دکتر بهم گفته بود بعد انتقال بخورم 

ان شاء الله به کارت بیاد 

ادویه نه روغن سرخ کردنی اینا کمتر من روغن زیتون میریختم رب اینا نه پیاز و سیر نه

.

ان شاء الله خدا برات بهترینها رو رقم بزنه من انجام دادم دفعه ی بعد میگم پی ار پی هم بکنه

میشه هم پی آر پی انجام داد هم خراش؟

شما چیزی از چسب جنین نمیدونی؟ تو مطب دکترم از مریضا اسمشو شنیدم

میشه هم پی آر پی انجام داد هم خراش؟شما چیزی از چسب جنین نمیدونی؟ تو مطب دکترم از مریضا اسمشو شنیدم

بله دوست من دو روز مونده به انتقالش پی ار پی کرد و یه ماه قبلشم خراش 

نه چسب جنینو نمیدونم اطلاعی ندارم

.

هر روز ناشتا نشاسته یک قاشق با اب ولرم و هر شب قبل خواب مجددا به همراه مسقطی ساده یا راحت الحلقوم ما ...

ژله هم خوبه

من این ماه هیستروسکوپی دارم میخوام بهش بگم همزمان خراشم برام انجام بده

مشکلی باروری ندارم و دوتا بارداری هم داشتم اما زوج مینوریم و بچه ها تالاسمی شدن و سقطشون کردم حالا pgd انجام دادم که جنین سالم برام انتقال بدن

سلام عزیزم خوبی 

اتفاقی تاپیکت رو دیدم عزیزم شما زوج مینور هستید آزمایش ژنتیک هم ازتون گرفتند ؟ 

ما هم زوج مینوریم فروردین ماه همه ی  اعضای خانواده خودم و همسرم آزمایش دادیم هنوز جواب آزمایشممون نیومده 🥲😐 دکتر گفت اول باید جواب این بیاد  تا بعد که جنین تشکیل شد بفهمیم سالمه یا نه بعد برم برای پانکچر بعدم انتقال 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
سلام عزیزم خوبی اتفاقی تاپیکت رو دیدم عزیزم شما زوج مینور هستید آزمایش ژنتیک هم ازتون گرفتند ؟ ما هم ...

سلام گلم بله ازمایش ژنتیک گرفتن اماده شدن جوابش یک ماه طول کشید