2777
2789
عنوان

خانمایی که سی و پنج سال به بالا هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 2479 بازدید | 68 پست
من دوتا شغل داشتم یکیش اداره دولتی یکیشم خصوصی مدرک نخواستن ازم منو فرستادن اداره اصلی برا اموزش

با پارتی بود یا عادی؟یعنی میتونم امیدواربشم با دیپلم سر کار برم؟

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توبه گرگ مرگه .. ذات هیشکی عوض نمیشه .. جنگیدن بخاطر بچه مفهومی نداره .. یا باید زن مث کبک سرشو زیر ...

بله بله کلمه به کلمه حرفاتونو با جون و دل قبول دارم و بهش رسیدم

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
مگه جدایی به سن ربطی داره؟؟؟ وقتی به این نتیجه میرسی که دیگه نمیتونی ادامه بدی باید تصمیم بگیریسن ای ...

راستش یه حس گنگی دارم.۳۸سالمه و ۲۳سال زندگی متاهلی داشتم که یه عمره.

انگیزه دارم اما از اینده میترسم.به دلگرمی دوستایی مثل شما نیاز دارم

با پارتی بود یا عادی؟یعنی میتونم امیدواربشم با دیپلم سر کار برم؟

یکیش آره ولی دومی نه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
یکیش آره ولی دومی نه

انشاالله که موفق باشی

ببخشید یه سوال خیلی ذهنم گرفته شما ک میگی من اصلا خیانت نکردم و ب خودم مطمئنم ،و اینکه میدونه در فلان‌روز شوهرت با این‌خانم رفتن شمال ،چرا همین مدارک جمع نمیکنی و شکایت نمیکنی و آبروی هردوتاوشن نمیبری ؟

یه وکیل قدر بگیر زندگیت از چنگشون در بیار،جهاز مالع زنه ،مهر ماله زنه ،طلا ماله زنه شوهرت با اینا بکوب ب زمین

وکیل بگیر باهاش برو شمال هرجایی ک رفتن حتی فروشگاهی بودن ک دوربین گرفته باشه میشع مدرک برات ،دادگاه شکایت کن خطش پیگیری میکنن پیامای خاک برسری داشته باشن بدبختش میکنن،نشین یه گوشه ماتم بگیری

همسایمون برای شوهرش یه زن ک شک کرده بود تله گذاشت گیرشون انداخت ،توام تعقیب کن‌ لابد شوهرت میره خونه زنه ،زنگ بزن پلیس بریز ،فیلم بگیر آبرو نزار براشون 

اون شوهر دیگه بر نمیگرده بهت چون دهنش ب بهتر از تو خورده

عزیزم بلایی که به سر تو اومد به سر من هم اومد خواستم بی تفاوت رد بشم از تاپیکت اما دلم نیومد میخوام از تجربه ی خودم بگم لطفا استفاده کن ازش ،من تمام حرفاتو درک میکنم چون همشو خودم گزروندم ،لطفا به هیچ عنوان دنبال بچت نرو تحت هیچ شرایطی اصلا به شوهرت بگو من بچه نمیخوام ،مطمئن باش خودشون بعد از یه مدت بچه رو میارن اصلا به خاطر بچه درگیر دادگاه نشو بیتفاوت باشی خودشون با التماس برات میارن ،اما نظر منو میخوای زندگیت با بچه خیلی سخت میشه خیلی زیاد در نهایت بزرگ که بشه مطمئن باش اونم میره پیش باباش متاسفانه الان بچه ها میرن سمت کسی که پول داره و میتونه رفاهشونو تامین کنه پس خودتو اذیت نکن از این به بعد به فکر خودت باش. 

ببخشید یه سوال خیلی ذهنم گرفته شما ک میگی من اصلا خیانت نکردم و ب خودم مطمئنم ،و اینکه میدونه در فلا ...

عزیزم من فقط میدونم که یه شرکت رفتن باهم.اون شرکتم من زنگ زدم با هزار بدبختی و خواهش التماس کمی بهم اطلاعات دادن.این قضیه برای تابستون قبله.این پستای بیشرف جوری نقش بازی کردن که من باور کردم چیزی نیست.من ادم احمقی نیستم اما وقتی کسی قسم میخوره ناخوداگاه باورم میشه.این ضعف منه که وقتی س گندو قسم از کسی میشنوم باور میکنم

چون تاپیک قفل کردی عزیزم 

سوره نور حتما هر روز بخون ادم زناکار رو اصلاح میکنه

به تجربه برای خودم  

سرچ کن تا هفت نسلت زنانمی کنن 

زندگیت درست میشه

برای منم دعا کن.   حتما هرروز بخون معجزه میشه

عزیزم بلایی که به سر تو اومد به سر من هم اومد خواستم بی تفاوت رد بشم از تاپیکت اما دلم نیومد میخوام ...

عزیز دلم الهی که سهم دلت ارامش و شادی باشه.عزیزم خیلی سعی کردم بچه مو بیخیال باشم اما نشد.نفسم به نفسش بنده.اون طفل بی گناهه.اینوسط قربانی هوا و هوس پدر نامردش شد.شرایط نگهداری بچه مو دارم سر کار هم میتونم برم باقیشو میسپارم درست اول خدا بعدم قانون

عزیزم تاپیکتو خوندم خیلی واست ناراحت شدم از ته دل از خدا خواستم مشکلتو حل کنه 💙اگ میتونی برو کربلا ...

ممنونم فدای مهربونیت بشم.الهی که هیچوقت غم تو زندگیت نباشه.ارزو دارم یه بار کربلا برم و ندر کردم مشکلاتم حلبشه برم پابوس امام رضا.

اما فعلا بخاطر شرایط مالی تو مضیقه ام.

شوهر سابق منم تمام این کارهایی که شوهر تو کرده رو با من کرد حتی شماره ی منو داد به یه کثافت بی همه چیز که مثلا مخ منو بزنه ابرومو ببره اما من از اون زرنگتر بودم ،کاری باهاش کردم تا عمر داره فراموش نکنه ،الان هم بهت میگم طبیعیه که ناراحت باشی بیقرار باشی گریه کنی  من دو سال طول کشید تا حالم یکم خوب شد اما سعی کن قوی باشی به فکر خودت باش همین فردا برو دنبال نفقه و مهریت دیگه صبر کردن جایز نیست بگو دیگه بچه هات هم برای خودت اماحقمو ازت میگیرم خودتو ضعیف نشون نده ،احتمالا اون تمکین بزنه برات تو به قاضی بگو من تمکین میکنم اصلا نگو که تمکین نمیکنم اگر افتاده باشه پای اون زنه حتما خودش هم نمیزاره که شما برگردید اما کوتاه نیاید این جوری میتونی هم نفقه بگیری هم مهریه تو این سن به پول دوتاش نیاز داری اگر خواستی درخواست دوستی بده سوالی داشتی بپرس