2777
2789
عنوان

خانمایی که سی و پنج سال به بالا هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 2479 بازدید | 68 پست
خونه دارین یا مستاجرین؟کمیته یا بهزیستی تحت پوشش رفتین؟خدا کمکت کنه عزیزم انشاااله بچه هات قدر مامان ...

مستاجر خونه کلنگی گرفتم .اسم نوشتم کمیته هنو نرفتم تحت پوشش

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
بری فروشنده بشی ! چرا خب ؟ دقیقا شوهرت چه جوری خیانت کرده ؟

خب پس چی نهایتش همینه چیکار میتونم بکنم.شنیون کاری هم تو ذهنم هست .یه قرارداد کاری رو که گفت با دوستم میرم فهمیدم به اسم یه خانم بود.سه روز شمال بود.تازه بازم مدعیه که من نرفتم و الان منو متهم به خیانت میکنه

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستاجر خونه کلنگی گرفتم .اسم نوشتم کمیته هنو نرفتم تحت پوشش

خیلی ناراحت شدم الهی که خدا خودش دستتو بگیره عزیزم.اگر دختر دارین میتونید سبزی آماده برای رستورانا سفارش بگیرین.درامدش عالیه

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
من بچهام۱۷.۱۴.۹.۷.۴ساله هستن.پسرشماچندسالشونه

بزرگه ۲۱.کوچیکه ۳ونیم

خب پس چی نهایتش همینه چیکار میتونم بکنم.شنیون کاری هم تو ذهنم هست .یه قرارداد کاری رو که گفت با دوست ...

برو ارایشگری 

حرفه ناخن 

رنگ این چیزها 

یه دوره میبینی میری سالن کار میکنی یا تو خونه هم میتونی مشتری بگیری یا بری خونه مشتری هات کارشونو انجام بدی 

فروشندگی که عاقبت نداره فقط گذری هست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من بچهام۱۷.۱۴.۹.۷.۴ساله هستن.پسرشماچندسالشونه

بلخش اینو میگم فدات ولی شما که میدونستی معتاده چرا بچه زیاد اوردین گناه دارن طفلیا

انشاالله خدا نگهدارشون باشه

خیلی ناراحت شدم الهی که خدا خودش دستتو بگیره عزیزم.اگر دختر دارین میتونید سبزی آماده برای رستورانا س ...

دنبال کارم عزیزم گیرم نمیاد دعا کن خیلی تحت فشارم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
بلخش اینو میگم فدات ولی شما که میدونستی معتاده چرا بچه زیاد اوردین گناه دارن طفلیاانشاالله خدا نگهدا ...

نمیدونم اون موقعه عقلم کجابود حالا خودم دارم میسوزم اون نامرد حتی یادی ازشون نمیکنه

دنبال کارم عزیزم گیرم نمیاد دعا کن خیلی تحت فشارم

خدا بزرگه انشالله که کار خوب و راحتی گیرت بیاد.اگر توانشو داشته باشین میتونی تو دیوار آگهی نظافت منزل بزنیدموقتا تا کار خوبی گیر بیارین.اشپزی رستوران هم پاره وقت هست.تو دیوار بگردین انشاالله پیدا کنید

نمیدونم اون موقعه عقلم کجابود حالا خودم دارم میسوزم اون نامرد حتی یادی ازشون نمیکنه

عزیزم خدا نگهدارشون باشه.انشاالله همین بچه هات بشن عصای دستت و باعث افتخارت

بله خودم از یه بابت واقعا خوشحالم اینکه جسارتشو پیدا کردم.کارای دفتری نیاز به مدرک داره نمیدونم کامپ ...

من دوتا شغل داشتم یکیش اداره دولتی یکیشم خصوصی مدرک نخواستن ازم منو فرستادن اداره اصلی برا اموزش

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
راستش میدونی چیه.منم چند بار بخشیدم.اما درست نشد بخاطر بچه هام درحالیکه خونواده م همش میگفتن نکن اما ...

توبه گرگ مرگه .. ذات هیشکی عوض نمیشه .. جنگیدن بخاطر بچه مفهومی نداره .. یا باید زن مث کبک سرشو زیر برف کنه و بروی خودش نیاره .. یا اگه براش مهمه تمومش کنه .چون مردی ک ازین کارا کنه .. دس بردار نیس .. 

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
اون بنده خداها ناچارا بمونن وگرنه کی دوست داره با مرد خائن بمونه !!قلبا واقعا کسی نمیخواد دنبال مقصر ...

وقتی میدونن کی مقصره و بتزم ونبال مقصرن عقلانی نیس ! چرا بخوان ادامه بدن .. همونا به مجردا پیشنهاد میدن کار کن مستقل شو و مجرد به زندگیت ادامه بده ! خب خودشونم همینو پیشه بگیرن حله .. کار کنن بچه هاشونم جمع کنن زندگیشونو کنن .. و البته نفقه فرزند هم تا ۱۸ سالگی پسر تا مجرد بودن دختر با پدره .. بالاخره کسی بهانه نیاره .حرفشون اینه بدون شوهر نمیتونن .هنوز طلاق نگرفته انقدا تاپیک میرنن ک اگه طلاق بگیرم برام خواستگار خوب میاد ؟ یا میتونم شوهر پیدا کنم تنها نمی مونم ؟!! 😑 

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏