2777
2789

بچه ها خواهرم انقد انرژی منفی بهم داد همش میگه زشته بینیت منم دستکاریش کردم چسب بینیمم در آوردم تا صبح گریه کردم بنظرتون خراب شده 

چرا دست زدی بذار روند عادیشو طی کنه اگه نیاز به ماساژ داشته باشه خود دکتر انجام میده

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

چرا دست زدی بذار روند عادیشو طی کنه اگه نیاز به ماساژ داشته باشه خود دکتر انجام میده

اون لحضه حالم خب نبود گفتم بذار خراب تر بشه توروخدا یعنی چیزی شده الان چون انقد دست زدم بیشتر ورم کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر جون تا خواهرت بیشتر از این آسیب بهت نرسوند بفهم خواهرت حسودته میترسه تو خوشگل بشی از لج بهت میگه نگو خواهرمه بخدا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست تا کی میخوای ساده باشی 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

اون لحضه حالم خب نبود گفتم بذار خراب تر بشه توروخدا یعنی چیزی شده الان چون انقد دست زدم بیشتر ورم کر ...

🤦🏻‍♀️ دیگه دست نزن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE