2777
2789
عنوان

توروخدا کمکککک

100 بازدید | 46 پست

سلام من تو یه شرکت آب معدنی کار میکنم از 12ام تیر تا امروز ولی یه مشکلی برام پیش اومده

اونجا برام حرف در آوردن همه باهام بد هستن هیچکس باهام حرف نمیزنه همش دارم گریه میکنم نمیتونم یه روز دیگه اونجارو تحمل کنم.شوهرمم گیر داده که دیگه نمی‌زارم بری .قانون اونجا اینجوریه که حقوق ماه اول رو نگه میدارم آخر میدن یعنی من از 12ام تیر رفتم 25مرداد که حقوق همه کامله مال من برای همون ده روزه .الان زنگ زدم به رئیس اونجا میگه نمیشه باید دوهفته بیای تا جایگزین بیارم .ولی نمیتونم به هیچ عنوان برم دیگه میترسم حقوقمو نده چه کار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید این تعداد روزیو که کار کردی حقوقتو بده.

میتونم بپرسم چه حرفی بوده که انقدر ناراحتت کردن؟؟

بعدم از من به تو نصیحت اتفاقایی که تو محل کارت میوفته رو به همسرت نگو خودت انقدر عاقل و بالغ هستی که حلش کنی عزیزم اونم حالا دیدش بد میشه و دیگم نمیزاره جایی کار کنی

باید این تعداد روزیو که کار کردی حقوقتو بده.میتونم بپرسم چه حرفی بوده که انقدر ناراحتت کردن؟؟بعدم از ...

آره عزیزم 

صمیمی ترین رفیقم رفته گفته من پشت سر سرپرست فش دادم و جلو همه گریه میکرد همه حرفشو باور کردن حالم خیلی بده هم اینکه رفیقم این حرفو زده هم اینکه هیچکس محلم نمیزاره

خیلی طولانیه صمیمی ترین رفیقم پشت سرم حرف زده همه باهام بدن نمیتونم واقعا تحمل کنم

به درک بزارن انقدر بگن تا جونشون دربیاد

بهش بگو خیر سرت رفیقمیا. باید از خودت دفاع میکردیو دهنشونو میبستی بعدم میگفتی هر کی پشت سرم حرف بزنه جاش پشت سرمه.

اگه شهامتشو داری میخاسی بیای توروم بگی ببینی چیکارت میکردم

به درک بزارن انقدر بگن تا جونشون دربیادبهش بگو خیر سرت رفیقمیا. باید از خودت دفاع میکردیو دهنشونو می ...

می‌دونم چی میگی ولی حالم خیلی از بی معرفتی هاش بده نمیتونم تا دوهفته دیگه ده ساعت کنار اونا بودند تحمل کنم 

آره عزیزم صمیمی ترین رفیقم رفته گفته من پشت سر سرپرست فش دادم و جلو همه گریه میکرد همه حرفشو باور کر ...

امان از این دوست و رفیقای نامرد

همونجا دفاع نکردی از خودت؟ نرفتی به سرپرست بگی من جیزب نگفتم؟؟

ببین اونایی که حرف رفیقتو باور کردن قطعا لنگه همدیگن

امان از این دوست و رفیقای نامردهمونجا دفاع نکردی از خودت؟ نرفتی به سرپرست بگی من جیزب نگفتم؟؟ببین او ...

رفتم پیش سرپرست هر کاری کردم باهاش صحبت کنم گفت من حرفی باهات ندارم نذاشت توضیح بدم که کاری نکردم 

می‌دونم چی میگی ولی حالم خیلی از بی معرفتی هاش بده نمیتونم تا دوهفته دیگه ده ساعت کنار اونا بودند تح ...

نرو دیگه و حتما با همسرت واسه حقوقت برو زنگم نزن که من میخام بیام و فلان برو غافلگیرشون کن چون این چند وقتو موظفن حقوقتو بدن چه حالا مشکل درست شده باشه چه خسته شده باشی یا حالا هرچی اونا باید بدن حقوقتو

امان از این دوست و رفیقای نامردهمونجا دفاع نکردی از خودت؟ نرفتی به سرپرست بگی من جیزب نگفتم؟؟ببین او ...

هر چی از سمی بودن اونجا بگم کمه فقط میترسم حقوقمو نده چون گفتم از شنبه نمیام گفت اینجوری نمیشه باید دوهفته بیای تا جایگزین کنم 

نرو دیگه و حتما با همسرت واسه حقوقت برو زنگم نزن که من میخام بیام و فلان برو غافلگیرشون کن چون این چ ...

آخه میترسم واقعا که یهو چیزی بشه دعوا بشه یا بگه قانونه که باید بیای تا دو هفته

شوهرم میگه ولش کن اگه حقوق رو نداد خودم میدم بهش بگو صدقه سرم ولی من زحمت کشیدم کارش خیلی سخته