سلام بچه ها . میدونم که اینجا اکثرا از دست خواهر شوهر مینالین ولی باور کنید من خیلی مظلومم.
البته شماها هم خودتون احتمالازن داداش دارین که من رو درک کنین. بذارید یه کم از خودم بگم . من از بچگی بچه درس خون بودم و دانشگاه هم توی یه رشته ی تاپ روزانه درس خوندم و ارشدمو هم گرفتم و فعلا مجردم . وبرای آزمون های استخدامی و دکتری هم مطالعه دارم . یه زن داداش دارم که معلمه برادرم هم همینطور معلمه و یه بچه کوچیک یه ساله دارن بعد الان که نزدیک مهره مشکل بچه شون رو دارن که چیکارش کنن اومدن به من میگن تو بیا پرستار بچه مون شو که ما بریم سر کار منم چند باربا شوخی و ملایمت و زبان خوش بهشون گفتم من نمیتونم واقعاهم تجربه شو ندارم واینکه مسئولیت قبول کردن سخته و در حال حاضر من دارم مطالعه میکنم که برای آزمون های آینده آماده باشم .ولی اونا هی باز حرف خودشون رو میزدن و ول کن نبودن میخوان از اخلاق و مدارا کردن من باهاشون سوء استفاده کنن منم یه آن قاطی کردم بد جوابشون رو دادم این درحالیه که اونا مرکز استانن و ما شهرستان زندگی میکنیم یعنی من باید برم با اونا زندگی کنم و با اونا برای سر زدن بیام خونمون درحالی که وضع مالیشون خوبه خونه و ماشین هم دارن ولی از روی خساست نمیرن پرستار بگیرن. اینم بگم که برادرم توی دانشگاه های غیر انتفاعی و آزاد آشنا داره من چند وقت پیش بهش گفتم که برام صحبت کنه که برم تدریس کنم تا یه کار بهتر گیرم بیاد ولی برام کاری نکردن واقعا میتونستن ها ولی انجام ندادن یعنی خوبی درحقم نکردن که حالا انتظار داشته باشن ازم .تازه توی مراسم نامزدی برادر زن داداشم یه مورد خواستگار خوب برام پیدا شد اومدن با خودم وخواهرم صحبت کردن ولی زن داداشم نذاشت که جور بشه چون از فامیلای عروس بودن یعنی خوبی نکردن هیچ بدی هم کردن آخه آدم اینقد پرتوقع. خدایی احساس میکنم خیلی مظلومم دلم برای خودم خیلی میسوزه 😢😢😢شما جای من باشید با این زن دادش چه طور برخورد میکنید؟
چ خوبه بنده خدا... ولیخب من کلا یه ادم دیگ تو زندگیم باشه اصلا راحت نیستم حتا نزدیکترین کسام
آره منم تشکر کردم به شوهرم گفتم بگو نیازی نیست بیاد من راحت نیستم جلوش حالا تا یه درد و بلایی میاد سراغم کارا میمونه فوری شوهرم میگه خاهرمن میخاست بیاد تو گفتی نه
پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فردا باید بچه نگه داری ناهار اماده کنی خونه مرتب کنی تازه زن داداش غیبتتم کنه و برات قیافه بگیره ...الله اکبر چقد مردم پر توقعن
..عزیزم همین زن دادشت دوروز دیکه میگه پریسا رو من بزرگ کردم نونش دادم ابش دادم...
یه نه بگئ نه ماه به دل نکش
خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن
آره پدرمم هست خوشبختانه خیلی هم خوب و مهربونه ولی دخالت نکرد توی اینموضوع . مادرمم میگه اونم پسرمه ن ...
به پدر و مادرت کاری نداشته باش...اونا میترسن پسرشون از دستشون ناراحت شه...
خودت چرا حرفتو نمیزنی،مرگ یبار شیون یبار.. رک و راااست بگو اقا من نمیتونم و نمیام دیگه هم از من نخاین... بزار ناراحت شن اصلا اینجور ادمای سواستفاده گر هرچی کمتر باشن بهتره
بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏 فقط یادت نره☝ شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍 اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁 دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏 اره با من بخند😁😁
عزیزم يکم ملایم تر با این قضیه برخورد کن.... من که باشم عمرا بزارم خواهرشوهرم یک دقیقه بدون اینکه من تو خونم باشم اون تو خونم باشه.... شاید اینقدر خوبی و بهت اعتماد دارن که این.پیشنهاد رو بهت دادن.... و بدون اون واسه دل سوختن تو نمی ره مسافرت و. اینهمه وسیله برداره و خرج.مسافرت فقط بخاطر اینکه دل تو بسوزه
اگر آدم خوبی نباشی هیچ دینی تو را به بهشت نخواهد برد....❤❤❤❤
آره منم تشکر کردم به شوهرم گفتم بگو نیازی نیست بیاد من راحت نیستم جلوش حالا تا یه درد و بلایی میاد س ...
خخخ ... من حاضرم بمیرم ولی کسی نیاد واسه نگهداریم غیر از همسرمو و مادرم
بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏 فقط یادت نره☝ شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍 اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁 دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏 اره با من بخند😁😁
استارتر عزیزم شما حتی اگه درس و کارو باری هم نداشته باشی فر کن بیکار تو خونه پدریت زندگی کنی حق تروخشک کردن بچه برادرت نداری اصلا در حیطه اختیارات شما نیست شما تو پست اول کلی توجیه آوردی که نمیتونی حتی اگه بیکار هم بودی وظیفت نیست و به شما ربطی نداره
به نظر منم خیلی سخت نگیر اینقدری که دوستان گفتن داداش و زن داداشت بد نیستن فقط خاستن از حضور تو استفاده کنن که خب گفتی نه، اگه بازم گفتن بازم جوابشون کن
پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم
من بهت حق میدم ، این انتظار زیادیه .... اما شما هم اگر منطقی و عقلانی و احساسی به خودت حق میدی لطفا ...
به خدا من همیشه سعی کردم از کسی چیزی نخوام . ما خانواده پرجمعیتی هستیم دو تا خواهرام و یه برادر دیگه م ازدواج کردن اونا هم سرشون توی زندگی خودشونه . اولویتشون زندگی خودشونه . هیچ کس من رو درک نمیکنه . احساس میکنم چون پرجمعیت خانواده مون من بی اهمیت گرفته میشم . گاهی فکر میکنم اگهیه پدر و مادر با فکرتر داشتم چقدر پیشرفت میکردم . البته شکر خدا پدر ومادرم آدمای مهربونین ولی خیلی ساده ن ودر مواردی بی فکر خیلی ناراحتم