2777
2789
عنوان

و اما این بار زن داداش ...

| مشاهده متن کامل بحث + 8203 بازدید | 116 پست

مسئولیت به این بزرگی نبایدم قبول کنی.اونا هم نباید اصرار کنن یا ناراحت شن.من خواهر خودمم چند دفعه ازم خواست قبل ازدواجم برم بچه شو نگه دارم یکی دو بار رفتم دیدم کار من نیست.بعدا چیزی هم بشه یه موقع میخوان بگن تقصیر توئه.سر حرفت بمون و اینو بدون،که تو کارت درسته.اونا میخوان از شرایطت سوءاستفاده کنن.بعدا تو زندگی خودت قراره بچه داری کنی،مجردیتو بخاطر هیچکس خراب نکن.نمیتونستن بچه داری کنن نباید بچه میاوردن.همون درستو بخون و دنبال کار باش،رک و پوست کنده هم بهشون بگو که به هیچ وجه حاضر به انجام دادن این کار نیستی و پیشنهادشونم دور از ادب و بدون فکر به شخصیت شما بوده.

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم برادرت دربست خدمت خونواده زنشه و از شمام همین توقع رو داره. بنظرم عصبانیت بیشتر باعث خوشحالی ...

آره دقیقا همین طوره . حالا زن همین داداشش که برادرم براش کار تدریس جور کرد یه کوچه پایین تر شونه منتها خودش یه بچه همسن اینا داره . نمیرن به اون بگن بچه مون رو برامون نگهدار . من یه بار به زن دادشم گفتم گفتش که اون خودش یه بچه کوچیک داره نمیتونه دوتا بچه رو مدیریت کنه

چقدر پرتوقع، پرستار نمیگیرن حداقل مهد بذارنش. چطوری روشون میشه درقبال کارایی ک برای شما نکردن انقدر متوقع باشن. عجبا

با یک فنجان چای هم میتوان مست شد اگر او که باید باشد، باشد

دوست عزیزم فقط دنبال رشد خودت باش. متاسفانه سوءاستفاده از خانواده پله رشد خیلی شده. دوستی داشتم که برادر به این بهانه که روانشناسی خوندن با بچه ها راحتی برا پرستاری باشین وکمک خانم که پرستار بود پیش خودشان برد. بعد پنج سال زحمت چند روز پیش بچه جلو همه بش گفت تو نون خور خانواده مایی¡!!!!

دوست عزیزم فقط دنبال رشد خودت باش. متاسفانه سوءاستفاده از خانواده پله رشد خیلی شده. دوستی داشتم که ب ...

آره بخدا . مگه خودم کم دور وبرم دیدم . دختر خاله هام این همه هوای برادرو زن داداشا رو داشتن از دوران حاملگی و زایمان و پس از زایمان حالا که بچه ها بزرگ تر شدن و کار شون راحت تر شده چه بی احترامی هایی که به خواهراشون نمیکنن.