2777
2789
عنوان

و اما این بار زن داداش ...

| مشاهده متن کامل بحث + 8203 بازدید | 116 پست
به خدا هیچ کس منو درک نمیکنه . به مامانم گفتم اگه دوباره گفتن تو جوابشون کن بگو نمیاد . مادرم گفت او ...

هرچه زودتر کارپیداکن حتی شده خوب نبود چندماهبرو تا ابا ازاسیاب بیفته ببینن مشغولی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

300-400 که چیزی نیست، پس واقعا خسیسن . حالا وضعه من برعکسه خاهرشوهر مجرد دارم از خداشه بیاد بمونه خونه برادراش تا خبر بارداریمو شنیدن میخاست بیاد کارامو بکنه ولی من راحت نیستم حالا بعد دنیا اومدن بچمم مطمئنا باز میگه بیام پیشتون آخه خونه اون دوتا برادرا و خاهرش میره چندماه به چندماه میمونه کارای خونشون و بچه داری هم میکنه براشون 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

چطور همچين جسارتي دارند كه به شما همچين پيشنهادي مي دن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برام جاي سواله 

فكر كنم از اول خيلي خودتون رو دست پايين گرفتيد پيش اين خانم

با فوق ليسانس بري پرستار مفت خونه برادر بشييييييييي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حتي اينكه همچين فكري پيش خودشون بكنن براي من عجيبه

ببخشید اینا پیش خودشون چی فکر کردن مگه کوزت هستی بری بچشون نگه داری مگه شما بی کس و کاری که به خودشون اجازه همچین پیشنهادی دادن اصلا قبول نکن زیر بار نرو به هیچ وجهی فردا روزی که بچشون از اب گل در بیاد یادشون میره که خواهرشوهر و عمه کی هست 

به هیچ وجه نریا اصلا نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند پدرتون در قید حیاته ؟

به پدر و مادرت بگو باهاشون صحبت کنن که نمیتونی بری واقعا آدم اذیت میشه بره خونه کسی دیگه زندگی کنه ت ...

پدر و مادرم دخالت نمیکنن میگن اگه میخوای خودت جوابشون کن . بیشتر خاطر پسراشون رو میخوان متاسفانه

300-400 که چیزی نیست، پس واقعا خسیسن . حالا وضعه من برعکسه خاهرشوهر مجرد دارم از خداشه بیاد بمونه خو ...

چ خوبه بنده خدا... ولیخب من کلا یه ادم دیگ تو زندگیم باشه اصلا راحت نیستم حتا نزدیکترین کسام

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     
به خدا خیلی هم قیافه حق به جانب میگیرن . برادرمم با هام سرد شده

زن داداشت مهره مار داره 

برای من خواهرشوهرم هرچی دلش میخواد میگه شوهرمم نگاه میکنه تازه باخواهرشم خوبه 

دلم برای بچگیام خیلی تنگ شده 

چقد پر توقع...

اینا بعدا موقعیت ازدواج برات بیاد همین زن داداشت با داداشت به خاطر منافع و صلاح خودشون نمیزارن...

واقعا مادرت هم خیلی داره سرسری رفتار میکنه یعنی چی اون پسرمه؟؟؟

تورو که از سرراه نیاوردن..

ابهت یه خونه به حرف بزرگترشه مادر پدرت باید جوابشون کنن ..تمام

خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن
ببخشید اینا پیش خودشون چی فکر کردن مگه کوزت هستی بری بچشون نگه داری مگه شما بی کس و کاری که به خودشو ...

آره پدرمم هست خوشبختانه خیلی هم خوب و مهربونه ولی دخالت نکرد توی اینموضوع . مادرمم میگه اونم پسرمه نمیتونم من جوابش کنم خودت جوابشو بده

من بهت حق میدم ، این انتظار زیادیه ....

اما شما هم اگر منطقی و عقلانی و احساسی به خودت حق میدی لطفا ناراحت سردی اونا نباش ، پدر و مادرت پشتتن ؟ 

باور کن گاهی ادم از حتی نزدیک ترین افراد زندگیش مورد بی انصافی قرار میگیره ... زمان میخواد تا این مسیله حل شه فقط اینکخ اولا در برخورد باهاشون خیلییییی ریلکس باش یعنی جلز و ولز نکن ... دوما محترمانه برخورد کن ، سوما بهیچ عنوان کوتاه نیا ، چهارما حتما یکار کن پدر و مادر و باقی خواهر برادرا پشتت باشن و البته که دگه از این برادرت هیچ انتظار و خواسته ای هرچند کوچک نداشته باش

پدر و مادرم دخالت نمیکنن میگن اگه میخوای خودت جوابشون کن . بیشتر خاطر پسراشون رو میخوان متاسفانه

چقدر خونم به جوش اومده شما پدرت در قیده حیاته داداشت همچین جسارتی کرده ببخشید زنو شوهر خیلی نفهم بیشعور تشریف دارن