2777
2789
عنوان

دخترمو کلاس اول ثبت نام نکردم تروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 39 پست
منم پیش دبستان بهترین جای شهر گذاشتم ولی قراره ۶سال دبستان یجا بخونه خیلی دودلم

خب عزیزم نوازد شما هم بزرگ میشه رفت و امد اسون تر میشه

۳ تا کوچه خیلی نیست به نظرم یک مدرسه خوب بنویس که بعدها دلت نسوزه 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما ی پسر کلاس اولی دارم.توی محدوده ی ماهم مدارس هم خیلی شلوغ و هم تمیز نیستن. من دلم نیومد اینجا بنویسم و رفتم ی مدرسه توی ی محله دیگه پیدا کردم فقط۳ماه روز درمیون میرفتم مدرسه تا راضی بشن ثبت نامش کنن.فقط بخاطر اینکه توی مدرسه بهتری درس بخونه. میدونم ک هزینه سرویسش خیلی زیاد میشه ولی بنظرم ارزششو داره.شماهم بفرستینش همون مدرسه تمیزتر.

دقیقا الانم دارن پر میشن من هنوز تصمیم نگرفتم تروخدا کمکم کنیدددوو

زندگی و نظر هرکس متفاوت هست

بجه شما اگ الانم دنیا اومده باشه تا‌مهر دوماهه شده. اونقد مادرا هستن ک بچه کوچولو دارن میان دنبال اون یکی

کمردردتونم‌نمیدونم در چه حدی هست ولی من خودم ترجبحم مدرسه تمیزتر هست و اینکه اصلا دوست ندارم با همسایه و فامبل تو ی مدرسه باشن. سه تا‌کوچه هم چیزی نیست من مسیر بیست دقیقه ای تا مدرسه رو پیاده میرم و میام

هرچی ک هست زودتر ثبت نام کن. من اردیبهشت ثبت نام کردم

منم مثل شما ی پسر کلاس اولی دارم.توی محدوده ی ماهم مدارس هم خیلی شلوغ و هم تمیز نیستن. من دلم نیومد ...

دقیقا منم دلم نمیاد بزارم جای سطح پایین از طرفی سرویس چون یک نفره سخت گیرم میاد اگرم باشه گرونه

.
زندگی و نظر هرکس متفاوت هستبجه شما اگ الانم دنیا اومده باشه تا‌مهر دوماهه شده. اونقد مادرا هستن ک بچ ...

منم بیشتر چون بچه جاریم اونجاست نمیخوام بفرستم این جای نزدیک

.
اون دورتره ثابت صبحه یاچرخشی؟بعدبرای کلاس اول معلم خیلی مهمه درمورد اوناتحقیق کردی

معلما دوتاشون خوبن 

ولی اون دوره ثابت و نزدیکه چرخشیه بنظرت چی بهتره

.
معلما دوتاشون خوبن ولی اون دوره ثابت و نزدیکه چرخشیه بنظرت چی بهتره

دختر من که همیشه باچرخشی موافقه میگه شیفت های ظهری راحت میخوابم استرس بیدارشدن هم ندارم اماثابت صبح فردا توسرما بچه ی نوزاد روچجوری میبری ومیاری بقول خودت هم یکی دوروز هم نیست من بودم امسال رومیذاشتم همین نزدیکه

دختر من که همیشه باچرخشی موافقه میگه شیفت های ظهری راحت میخوابم استرس بیدارشدن هم ندارم اماثابت صبح ...

اره واقعا 

پس بزار امسال رو بزارم نزدیگ تا ببینم چی میشه

.