2777
2789
عنوان

دخترمو کلاس اول ثبت نام نکردم تروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 39 پست
ن نمیزارم تنها بره یا میسپارم با همسایه یا خودم میبرم مسیرش کمترباشه میبرم

شرایطت جوری که نمیتونم نظری بدم چون نظرم رو مدرسه دورتر  وبهتر هست اما قطعا سخته

اما اصلا بچه ت رو دست همسایه نسپار. تحت هیچ شرایطی حتی یه کوچه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تصمیم سختیه خداااا چقدر هم وقتم کمه

نمیشه نی نی رو بذاری کالسکه و خودت بچه رو ببری و بیاری؟ روزهای سرد و بارونی هم با اسنپ؟

اینجوری هزینه هم از سرویس ثابت کمتره

البته عزیزم اگه صرفا تمیزی و کثیفی مدرسه مدنظرته انقدر حساس نباش

اما اگه درباره معلم ها و سطح اموزش فرق دارن حق داری

خدا به همتون سلامتی بده عزیزم. اینا میگذره♥️

نمیشه نی نی رو بذاری کالسکه و خودت بچه رو ببری و بیاری؟ روزهای سرد و بارونی هم با اسنپ؟اینجوری هزینه ...

ممنون عزیزم . ن تدریس هم اون یکی دوره بهتره و اینکه کمردردم زیاده دو بار برم مدرسه و بیام دیگه نمیتونم ب نوزادم ونهارم برسم 

.
ممنون عزیزم . ن تدریس هم اون یکی دوره بهتره و اینکه کمردردم زیاده دو بار برم مدرسه و بیام دیگه نمیتو ...

ای وای خیلی سخته. حق داری کمردرد ادم رو از همه چی میندازه

انشاالله خدا خودش کمکت کنه عزیزدلم💝♥️

من بچه ندارم و حرفم از روی تجربه نیست و شایدم درست نباشه اما فکرمیکنم دبستام اونم سالهای اول انقدر فرق نداشته باشه تدریس. نهایتا خودتم یکم کمکش کنی تو خونه قشنگ راه میفته. یعنی منظورم اینه اگه مدرسه نزدیک بذاری هم اتفاقی نمیفته عزیزم

خب چکارکنیم وقتی شرایطم اینه هم نوزاد دارم هم کمردرد

عزیزم تمام مدارس امسال سامانه سپند رو معرفی کردن ناراحت سرویس نباش اونجا ثبت نام کن 

منم خارج از محدوده خودم گذاشتم ۵۷۰۰ هم کمک به مدرسه دادم اما میدونم می ارزه 

شرایط مشابه داریم منم پسر جاریم با پسرم همسنه هردو میرن کلاس اول اون نوشت مدرسه سمت خودمون که مدرسه خوبی هم نیست چون تا شیشم داره 

من اصلا تا روز اخر صداشو در نیاوردم که مبادا اونم بیاره این مدرسه و بردم جای خوب ثبت نام کردم دوتا خیابون باهامون فاصله داره بهترین مدرسه دولتی شهرمونه

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
عزیزم تمام مدارس امسال سامانه سپند رو معرفی کردن ناراحت سرویس نباش اونجا ثبت نام کن منم خارج از محدو ...

چه خوب پس شرایطمون یکیه 

حالا ک اینطوره میزارم مدرسه خوب و دور از بچه جاریم

.
چه خوب پس شرایطمون یکیه حالا ک اینطوره میزارم مدرسه خوب و دور از بچه جاریم

ما تو یه مجتمع زندگی میکنیم هرروز همدیگه رو میبینن اما میدونستم که اگه ی مدرسه برن دخالتا شروع میشه که بذار بچتو عموش ببره میخواد پسر خودشم ببره و .... در حالی که من میخوام سرویس بگیرم

من مجبور شدم فرمالیته سمت خودمون ثبت نام کنم که بچم جا نمونه ۷۰۰ دادم ثبت نام کرد و حتی ذکر کردم که. پسر عموش هم تو این مدرسه س مدیرشون گفت افت تحصیلی پیدا میکنه ها به این علت گفتم نه میخوام ببرمش از اینجا حقیقت ثبت نامم فرمالییته‌س که گفت مشکلی نداره اما شهریه رو پس نمیدم که منم بیخیالش شدم نگرفتم

کلا هم مدرسه سمت خودمون خوب نیست ۱_ چرخشیه و۲_تا شیشم داره اینجایی که بردم میان پایه‌س فقط شیفت صبح و تا سوم دبستان داره بهم زنگ زدن ۵ واریز کردم و پروندشو انتقال دادم خیالم راحت شد

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
ما تو یه مجتمع زندگی میکنیم هرروز همدیگه رو میبینن اما میدونستم که اگه ی مدرسه برن دخالتا شروع میشه ...

دقیقا ماهم همینیم یجا زندگی میکنیم و انتظار دارن یا شوهرم بچه اونارو ببره یا بچم با عموش بره 

ک حاریم افتضااااح اهل تخریب و دخالته 

یه کلاس هم نباشن میاد میگ از همکلاسیای دخترت شنیدم فلان یا بهمان 

منم سرویس باید بگیرم ولی میارزه به دوری و اینکه مدرسه ی بهتریه

.
دقیقا ماهم همینیم یجا زندگی میکنیم و انتظار دارن یا شوهرم بچه اونارو ببره یا بچم با عموش بره ک حاریم ...

دقیقا همینطور ه