2777
2789

خیلی دودلممم 

دوتا مدرسه دولتی تو محدوده ی مسکونی ما هستن 

یکیش خیلی تمیز نیست و توی کوچمونه دختر جاریمو امسال پیش دیستان اونجا گذاشتن 

دومی که تمیز وجدیدتره سه کوچه پشت خونمونه و باید سرویس بزارم  به هرکی گفتم گف بخاطر یک نفر نمیام دو سه نفری ک مسیرشون با ما میشه خانوادهاشون میبرن میارن ولی من نوزاد دارم و کمر درد نمیتونم هرروز برم و بیام  

حالا موندم خیلی دو دلم اینی ک به ما نزدیکه تمیز نیست ولی مزیتش اینه که گاهی وقتا با بچهای همسایه میره مسیرش هم نزدیک شاید تونست تنها بیاد 

اونیم ک تمیزه سرویس لازمه 

نمیدونم چیکار کنم کلاس اوله تروخدا راهنماییم کنید

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه دیوار به دیوار خونه ات هم بود هرگز نگذار تنها بره هرگززز

تا کلاس چهارم‌پنجم تحن هیچ شراطی تنها تو کوچه نفرست!

بعدم سه تا کوچه چقدره مگه؟ نهایت روزی ده دقیقه اس میری بچه ام‌ی هوایی میخوره. سخت نگیر

منم نوزاد دارم‌ولی هم پیش دبستانی هم کلاس اول اونی که عالی تر و تمیز تر بود فرستادم پسرمو 

با اینکه کوچه بغلیمون جفتش بود ولی نفرستادم اونجا چون هم کوچیک بود هم ترو تمیز نبود

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

مدرسه دیوار به دیوار خونه ات هم بود هرگز نگذار تنها بره هرگزززتا کلاس چهارم‌پنجم تحن هیچ شراطی تنها ...

ن نمیزارم تنها بره یا میسپارم با همسایه یا خودم میبرم مسیرش کمترباشه میبرم

.
منم نوزاد دارم‌ولی هم پیش دبستانی هم کلاس اول اونی که عالی تر و تمیز تر بود فرستادم پسرمو با اینکه ک ...

منم پیش دبستان بهترین جای شهر گذاشتم ولی قراره ۶سال دبستان یجا بخونه خیلی دودلم 

.