2777
2789
عنوان

خونه جاريم بوديم بعد سر شام........

| مشاهده متن کامل بحث + 6041 بازدید | 159 پست

عوضش دلت خنک شد.من تو موقعیتش نمیتونم جواب بدم.بعد میام خونه هی غصه میخورم میگم کاش فلان حرفو میگفتم چرا نگفتم.

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو حقیقت و گفتی 

اصلا نه حاضر جوابی کردی نه بی ادبی .

اصلا کار اشتباهی نکردی.خوب کردی که ساکت نموندی عزیزم .

اینجوری ادما فک میکنن فقط خودشون میفهمن و بقیه حالیشون نیست .

شوهرتونم بگو من حقیقت گفتم .

مهربان باشیم همه رهگذریم   کتاب یارمهربان رافراموش نکنیم  مدافع حقوق محیط زیست و حیوانات باشیم  

اگه من بودم چیزی نمی گفتم. شاید شرایط مهمونی دادن نداره. شاید بلد نیس بی تجربه ست. اصلا شاید تنبله. شما که احتیاجی به یه شام دادن ایشون ندارید پس لزومی نداشت چیزی بگید

دختر شهریوری من😍جانی و دلی، ای دل و جانم همه تو😘😍
اگه خانواده شوهرت تو و جاریت رو به درستی میشناسن نباید شان خودت رو با جواب دادن میاوردی پایین مهمون ...

مهموني من نبود 

خونه جاري بزرگم بوديم 

اونجا كلي حرف زدن 

بعد اين ميخواست دعوت نكردنشو بندازه كه دست تنهام 

و مادرشوهرم به همه ما كمك مبكنه و اون تنهاست و كمكي نداره 

منم گفتم 

من خودم كار خودمو ميكنم 

و حتي بچمو خودم ميگيرم 

اين بده؟

خدايا آن ده ,كه آن به

بنظرم این درست نیست که یکی رو مجبور کنیم که دعوتمون کنه 

خوب شاید دلش نمیخواد مهمونی بده بقیه هم اگه ناراحت میشن دعوتش نکنن

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 

تو منی یا من توام ؟؟👻باین تفاوت من با شوخی خنده ردشون میکنم😎ی جوری حرفمو میزنم ک نفهمن از کجا خوردن

اَلسَلامُ عَلی الحُسَین وعَلی علیِ بن الحُسَین وعَلی اولادِالحُسَین وعَلی اصحابِ الحُسَین

شما که مهمونی میدی زحمتم میکشی همه هم میدونن جواب نمیدادی بهتر بود

کلا بحث جالبی نبوده خب یکی مهمونی میده یکی نمیتونه   

به آینده فکر کن....هنوز کتابهایی برای خواندن،غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند.