لطفا مثل دیشب گزارش نکنید بجاش راه حل بدید ... من یه خواهر کوچیکتر دارم تو اوایل سن بلوغه و ادعا میکنه دختر نیست و پسره و حتی گرایش جن*سیش فرق داره حس میکنم تحت تاثیر جو الوده بیرون قرار گرفته چون واقعا بچگیش کاملا مثل سایر دخترا بود تو رو خدا کمکم کنید باید چکار کنم که نه خانواده و نه اینده خودش تباه شه
باید جهان را بهتر از آنچه تحویل گرفتهای تحویل بدهی٬خواه با فرزندی خوب یا باغچهای سرسبز؛اگر فقط یک نفر با بودن تو سادهتر نفس کشید، یعنی تو موفق شدهای ...🤍🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گرایش جنسیش چجوری فرق داره اگ ت:رنسه؟ ینی ب پسرا گرایش داره؟
اگ ب دخترا گرایش داره و ترن:سه اوکیه
ی دکتر ببرینش کمکش کنین شاید شاید همجنسگرا باشه فک میکنه ترنسم هست چون گرایش جنسی از این سنا یواش یواش مشخص میشه ول ترن:س بودن از بچگی
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️