2777
2789
عنوان

خواهرم میگه ترنسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 77 پست
جو تاثیر داره مخصوصا الانمن با دوستم رفتم استخر دختره دبیرستانی اومد میگف من روتون کراش زدم

اره تو مدرسه ظاهرا یاد گرفته

مثبت باش تا مثبت بیاد سراغت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندروز پیش یک ویدیو از ایلان ماسک دیدم که شاکی بود پزشک‌ها فریبش دادند و ازش امضا گرفتند و داروی ضد بلوغ به پسرش دادند و از رشدش جلوگیری کردند. برای همین داره تمام تلاشش رو می‌کنه تا جلوی این چندجنسیتی / فراجنسیتی بودن را بگیره. 

الان در سن بلوغ هست. نه خیلی بها بدهید و نه جلوگیری کنید.

به مرور درست میشه و مسیرش را پیدا می‌کنه.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

گرایش جنسیش چجوری فرق داره اگ ت:رنسه؟ ینی ب پسرا گرایش داره؟ اگ ب دخترا گرایش داره و ترن:سه اوکیه ی ...

نه فکر کنم به دختر ها گرایش داره البته حس میکنم ادعا میکنه اخه چطور ممکنه یکی که از اول زندگیش دختر بوده بگه پسره

نه فکر کنم به دختر ها گرایش داره البته حس میکنم ادعا میکنه اخه چطور ممکنه یکی که از اول زندگیش دختر ...

ببخشید انقدر رکن درمورد ت رنس بودنش زر میزنه ول درمورد گرایشش نمیدونم 

مشکلی نیس ببرین پیش روانشناس بهش اطمینان بدین ک حمایتش میکنین اگ مقاومت کرد برا دکتر رفتن 

بگین ت امریکاشم طرف وقتی همچین حسی داره میره دکتر ک ب تایید برسه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

۱۵

اخی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببخشید انقدر رکن درمورد ت رنس بودنش زر میزنه ول درمورد گرایشش نمیدونم مشکلی نیس ببرین پیش روانشناس ب ...

به نظرتون نصیحتی چیزی هست که بشه ازین رفتار پشیمونش کرد؟

به نظرتون نصیحتی چیزی هست که بشه ازین رفتار پشیمونش کرد؟

فقط مشاور 

هرچ گارد بگیرین براش بدتره

من همچین آدمایی رو اطرافم دیدم یا هست یا نیست باید بره پیش روانشناس

حالا اگه واقعا مشکل داشته باشه چی ؟ به نظرتون با جلسات روان درمانی خوب میشه؟