2777
2789
عنوان

خواهرم میگه ترنسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 77 پست
سلام عزیزم صبحت به قشنگی خورشید گلم اینکه نبست به مردا احساس نا امنی میکنی با توجه به ترومایی که از ...

وای خدا دختر هر چی از خدا میخوای بهت بده مهربون چقد پیامت حالم و خوب کرد 

بله راجب اسکشوال شنیدم ول در حد سرچ ت اینترنت میدونم

حتما سرفرصت دوباره میرم پیش روانشناس  

روز خوبی داشته باشی 🍓

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

فقططط خدا به داد بچه هامون برسه این رابطه رنگین کمونی مزخرف که داره عادیسازی میشه دیگه خواب خوراک از ...

سلام عزیز دلم میفهمم درکش چقدر سخته و حتی اگه حرفت هم درست بود دلیل بر این نیست که اجازه داری کسی رو لعنت کنی قشنگم از تاپیک هات معلومه خانم خیلی محترم و با شخصیتی هستی پس به نظرم اینطوری صحبت کردم با ادمایی که ندیدیشون درست نیست 

و اگه شماهم یک فرد مقید هستین حتما میدونی که تمام مراجع تقلید با توجه به فتوای امام خمینی اجازه ی تطبیق جنسیت رو دادن حتی از نظر مرجع تقلید من ایت الله مکارم عمل تطبیق جنسیت گاهی واجب میشه بر اون فرد

میدونم قشنگم منم اویل تحقیقاتم یکم واسم غیر قابل درک بود اما وقتی فیلم عمل تطبیق جنسیت و دیدم واقعا ناراحت شدم نه به خاطر حس ترحمم به اون فردی که داشت عمل میکرد بلکه به خاطر خودم چون من قبلا خیلی راحت در مورد این عمل صحبت میکردم اما وقتی روند انجام عملشونو دیدم فهمیدم که چقدر سختی میکشن که حاضر شدن همچین عمل سختی رو انجام بدن و من چقدر اطلاعات نداشتم و روزی شاید دل یک فرد از این جامعه رو شکوندم

شاعر میگه «ان را که غمی چون غم من نیست چه داند»  من و شما درست نمیتونیم درک کنیم پس بیا بهم احترام بزاریم«احترام گذاشتن دلیل بر قبول کردن نیست من میتونم قبول نکنم ولی حداقلش اینه که وقتی یک فرد trans رو دیدم بهش بی احترامی نکنم» 

این خیلی عالیه که شما از الان به فرزندتون در مورد این مسائل توضیح دادین و نشون میده اگاهی بچتون براتون مهمه البته یه سوالی برام پیش اومد  بهش گفتین که اگه روزی کسی رو دید که ادعا داشت یک فرد trans هست بهش بی احترامی نکنه؟ چون گفتین بیمارگونه هست ممکنه فرزندتون به اشتباه متوجه بشه و اگه روزی با یکی از این افراد برخورد داشت فراموش کنه که باید احترام بزاره به اون فرد و تا وقتی توی زندگیش نیست قضاوتش نکنه  شما که خانوم با شخصیتی هستین حتما هم میتونین فرزندتون و مثل خودت یک خانوم فرهیخته و متشخص بار بیارین 

براتون ارزوی موفقیت و روزایی به زیبایی گل های نیلوفر آلپ دارم✨🌈

خوب دیدن شرط انسان بودن است...  عیب را در این و ان پیدا مکن🌱🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شبت بخیر باشه گلم من یکمی درمورد این افراد تحقیق کردم و توی یه مقاله خوندم که نوشته بود ی ...

سلام فداتشم مرسی بابت پیشنهادت حتما همین کارا رو میکنیم درسته واقعا به زور هیچی درست نمیشه کلی نصیحتش کردیم افسارو دادیم دست خودش بازم بابت راهنماییت ممنونم باعث شد یکم این موضوع ت**رنس رو بهتر درک کنم

مثبت باش تا مثبت بیاد سراغت