2777
2789
عنوان

خواهرم میگه ترنسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1653 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر عمه منم ل.ز شده🤦🏻‍♀️😐

از کجا فهمیدی؟! 

گیوتین+کیوت =کیوتین 🔪⚰️       حالم انگار مثل وقتیه که مامانم رفته بازار و منو نبرده انگار دندونمو کشیدن و بهم بستنی ندادن انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نشدن.انگار همه دوستام افتادن کلاس A  و من افتادم کلاس B.انگار نمره نقاشی و تک گرفتم؛انگار همه اردو رفتن جز من؛انگار بابام برای همه پیتزا خریده جز من.همینقدر زخمی  همینطور نالان ؛ همینجور خسته

بابا جوگیریه نوجونیه دیگه گیر ندین که حساسش کنیدااا

اهمیت ندین از سرش میوفته

اگه چیز جدی بود خیلی زودتر نشون میداد...

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

حتما همین کارو میکنیم خیلی ممنون

فدات 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

حالا اگه واقعا مشکل داشته باشه چی ؟ به نظرتون با جلسات روان درمانی خوب میشه؟

اگر مشکل داشته باشه با روان درمانی خوب نمیشه باید اول چندین جلسه برن پیش روانشناس آزمایشات انجام بدن تا تایید بشه بعد باید کلا زیر نظر روانشناس باشه تا زمان تغییر جنسیت

وای ل.ز نشهههمثل دوست منننتو باشگاه دخترا رو میبرههه..تروخدا مراقبش باش

بعد دخترا هم میرن؟😐به میل خودشون؟

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

دختر 13 ساله هستن ادعا میکنن روحیاتشون پسرونست

شایدم واقعا اینطوره یکی از دوستای منم اینطور بود بزرگتر که شد نه سینه درآورد نه پریود شد دکتر بهش گفته بود ۹۰ درصد پسری ۱۰ درصد دختر

وقتی میام نینی سایت😳😮😧😨