الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرمم همین نظرو داره ولی میترسم بچه بیاد همه چی عوض شه
مونده به خودتون مثلا من ۳ ماه مونده بود دخترم ۴ سالش بشه پسرم دنیا امد همه کارهام از روز ۱۶ به بعد تنهایی انجام دادم و همیشه خونم تمیز بود بچه هام مرتب بودن و غذام آماده اینایی که میگن که نمیشه یا دستشون کنده یا تنبل و نظر شخصی خودم میگم
من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
چون کلی زمان میبره بخوام آماده بشم کلی وسایل باید بردارم بعدم پسرم زیاد آروم نیس از پس کنترلش برنمیام تنها تا حالا تنها بازار و گردش نرفتم باهاش چون بدتر اعصابمو داغون میکنه چند نفر آدم لازمه ک ما بتونیم بریم بیرون 🤣
والا من با همه چیش کنار میام (چای و غذام همیشه سرد و از دهن افتاده، بیرون نمی تونم برم، از بس ماه های اول نتونستم مسواک بزنم دندونام خراب شده، به خودم نمی تونم برسم، دسشویی نمی تونم با خیال راحت برم و... ) اماا این شب بیداریا رو نتونستم بعد گذشت تقریبا یک سال کنار بیام در کل بگم داغون شدم موهام سفید شده عصبی شدم روانم بهم ریخته 🤦🤦🤦🤦