2777
2789
عنوان

میشه از سختی های بچه داری بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 117 پست

سختی هاشو نمیدونم.

ولی کلی لذت میبری و اقدام میکنی واسه بارداری‌.

دوران بارداری هی خودتو لوس میکنی دلم غذا میخواد.

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا زندگی به دو بخش تقسیم میشه .

قبل از بچه ، بعد از بچه .

و نکته اش اینه که وقتی میاد بعد از مدتی انگار همیشه بوده و اصلا تصور نبودش با اینکه خیلی سخته اماکاملا محاله .

کاربری ۶ ساله ام رو به خاطر مسائل ....... از دست دادم .
بزرگترین بدییش اینه که اکثر آقایون با اومدن بچه پشت زنو خالی میکنن و عملا زن با بچه دار شدن، شوهرشو ...

واسه یه عده ایه اینجور وگرنه ب ذات طرف برمیگرده 

من خودم کلی اخلاقای شوهرم مشکل داشت ( چیز جدی نبود البته برمیگشت ب وابستگی ب خانواده ش) بعد بچه دار شدن کلا تغییر کرد و خداروشکر هیچ مشکلی نداریم 

راستش من نه از لحاظ روحی نه جسمی نمیتونم کل مسئولیت بچه رو به دوش بکشم شوهرم آدم خوبیه از این لحاظ و ...

ن گلم این برای قبل بچه دار شدنه من خودم اصلا از بچه خوشم نمیومد یعنی مسولیت پذیر نبودم حالش نداستم اعصابم میگفتم نمیکشه اما شکر خدا بعدش که امد کم کم عادت کردم به اینکه کارهاش بکنم ماههای اولش یکم سخته که اونم اگه خانواده ات نزدیک باشن یا همسرت وقتس آزادتر حله من خانواده ام تبریز من تهران بودم و همسرمم  ۹ میرفت یک شب میومد

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
وای خدا چقدر سخت😔

خیلی سخته از روزی ک تصمیم میگیری بچه بیاری سختی ها و گرفتاری هات شروع میشه قدر این روزای بدون دغدغتو بدون ک دیگه تکرار نمیشن بعد از بچه 

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   
چه شرایط سختی انشالله همه چی روبه راه میشه عزیزم❤️

ممنون انشالله دعاکنین صاحب کارم بهم نگه نیا امرورواقعا خسته بودم اینقدر بم گفتن دخترم خرابکاری کرده یهوزدم زیرگریه گفتم دیگ‌نمیام دعاکنین بهم نگه نیا 

پسر دومم ۸ ماهشه بارداری راحتی داشتم ولی بدنیا اومد خیلی بیخواب بود و همه چی درهم برهم بود ولی بازم ...

خدا حفظش کنه عزیزم 

وضعیت زندگی بعد بچه چطوریه؟

حس میکنم همه چی بهم میریزه دیگه اصلا اون زندگی سابق نمیشه

واسه یه عده ایه اینجور وگرنه ب ذات طرف برمیگرده من خودم کلی اخلاقای شوهرم مشکل داشت ( چیز جدی نبود ا ...

بله فقط از این نظر اکثرا بهتر میشن، خود من بعد از زاییدن راحت شدم از زوری با کتک خونه مادرشوهرررفتن

هر کاری کنی سختی داره اینم همینه ولی فکر کن همین الان فچقلی کله منو گرفته میزاره رو پای خودش که تکونم بده مثلا بخوابم بعد هی تند تند ماچم  میکرد من مردم واسش خدااااا🥺🥺🥺❤️❤️❤️❤️

مونده به خودتون مثلا من ۳ ماه مونده بود دخترم ۴ سالش بشه پسرم دنیا امد همه کارهام از روز ۱۶ به بعد ت ...

باریکلاااااااا دقییییقااااا 

آدم زرنگ همیشه زرنگه 

حالا شما روز ۱۶ ب بعد کاراتو کردی من از وقت حاملگی تا وقت بیمارستان رفتن تا از بیمارستان اومدنو ومهمون اومدنو همهههههه رو خودم بودم فقط میگفتم خدایا یه قدرت بده من از پا درنیام