به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راستش من نه از لحاظ روحی نه جسمی نمیتونم کل مسئولیت بچه رو به دوش بکشم شوهرم آدم خوبیه از این لحاظ و ...
ن گلم این برای قبل بچه دار شدنه من خودم اصلا از بچه خوشم نمیومد یعنی مسولیت پذیر نبودم حالش نداستم اعصابم میگفتم نمیکشه اما شکر خدا بعدش که امد کم کم عادت کردم به اینکه کارهاش بکنم ماههای اولش یکم سخته که اونم اگه خانواده ات نزدیک باشن یا همسرت وقتس آزادتر حله من خانواده ام تبریز من تهران بودم و همسرمم ۹ میرفت یک شب میومد
من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
هر کاری کنی سختی داره اینم همینه ولی فکر کن همین الان فچقلی کله منو گرفته میزاره رو پای خودش که تکونم بده مثلا بخوابم بعد هی تند تند ماچم میکرد من مردم واسش خدااااا🥺🥺🥺❤️❤️❤️❤️
مونده به خودتون مثلا من ۳ ماه مونده بود دخترم ۴ سالش بشه پسرم دنیا امد همه کارهام از روز ۱۶ به بعد ت ...
باریکلاااااااا دقییییقااااا
آدم زرنگ همیشه زرنگه
حالا شما روز ۱۶ ب بعد کاراتو کردی من از وقت حاملگی تا وقت بیمارستان رفتن تا از بیمارستان اومدنو ومهمون اومدنو همهههههه رو خودم بودم فقط میگفتم خدایا یه قدرت بده من از پا درنیام