من پسرم الان ۱۴ ماهشه خیلی سختی گذروندم تا رسیدم به این مرحله ک یه پسر شیطونه کلی باید وقت بزارم برای شیر و غذاش بدتر از همه اینه ک هیچ وقتی برای خودم ندارم یعنی اختیاری از خودم ندارم هر کاری دوست دارم انجام بدم همش محتاج کسی هستم یکمی نگهش داره ک ب کارام برسم حتی تنها نمیتونم ببرمش بیرون همیشه باید همسر مادر خواهر یکی همراهم باشه کمکم کنه ک البته بازم مثل قبلا نمیشه کلی سختی و کلافگی داره 😅
من پسرم الان ۱۴ ماهشه خیلی سختی گذروندم تا رسیدم به این مرحله ک یه پسر شیطونه کلی باید وقت بزارم برا ...
چرا تنها نمیتونی ببری؟
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
پسر دومم ۸ ماهشه بارداری راحتی داشتم ولی بدنیا اومد خیلی بیخواب بود و همه چی درهم برهم بود ولی بازم کنترل میکردم تا بهتر شد الانم سرگرمش میکنمو ب همه چی میرسم
پسر دومم ۸ ماهشه بارداری راحتی داشتم ولی بدنیا اومد خیلی بیخواب بود و همه چی درهم برهم بود ولی بازم ...
چجوری سرگرم میکنی
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟