2777
2789
عنوان

میشه از سختی های بچه داری بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 117 پست
باز عاشق بچه بودن بهتر از کمک ندادن و حتی خیانتکار شدن هستش...

وای آره واقعا 

شوهرم عاشق بچه ست ولی من میترسم از مسئولیتاش 

مخصوصا اینکه هیچ راه برگشتیم نیست دیگه تا آخر عمر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم الان ۱۴ ماهشه خیلی سختی گذروندم تا رسیدم به این مرحله ک یه پسر شیطونه کلی باید وقت بزارم برای شیر و غذاش بدتر از همه اینه ک هیچ وقتی برای خودم ندارم یعنی اختیاری از خودم ندارم هر کاری دوست دارم انجام بدم همش محتاج کسی هستم یکمی نگهش داره ک ب کارام برسم حتی تنها نمیتونم ببرمش بیرون همیشه باید همسر مادر خواهر یکی همراهم باشه کمکم کنه ک البته بازم مثل قبلا نمیشه کلی سختی و کلافگی داره 😅

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   
تجربه کردین؟من این فکر نمیکنم خیلی بهترم شد روابطمون بعد بچه یعنی یه نقطه مشترک پیدا کرده بودیم براش ...

شوهرمم همین نظرو داره ولی میترسم بچه بیاد همه چی عوض شه

خداروشکر براوجودش  همین ک سالمه شکرش . اذیتش اینه ک یکریز حرف میزنع  ینی فک کنم همیشه آرزومه خواب باشم استراحت کنم. وگرنه خیلیییی حرف میزنم دوسالو نیمشه .  و اینکه شرایط مالیمون زیاد نیست میرم سرکار با دخترم و دخترم خیلی خرابکاری می‌کنه وسایل اونجا رو خراب می‌کنه و من همیشه درحال حرف شنیدنم امروز صبح خیلی گریه کردم سرکار از پسش و خواستن بیرونم کنن الآنم نمیدونم بخاطردخترم قرارع شنبه بزارن برم سرکار یا ن . الآنم جای  اینکه بخوابه یکسره داره مامان میگهو غرمیزنه بزور همه چیزو ازم میگیره و همش درحال دادم بیدادع

من پسرم الان ۱۴ ماهشه خیلی سختی گذروندم تا رسیدم به این مرحله ک یه پسر شیطونه کلی باید وقت بزارم برا ...

چرا تنها نمیتونی ببری؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
تجربه کردین؟من این فکر نمیکنم خیلی بهترم شد روابطمون بعد بچه یعنی یه نقطه مشترک پیدا کرده بودیم براش ...

نگفتم همه آقایون، گفتم اکثرا چون واقعا متاسفانه زیاده، 

خب به مردش بستگی داره به ذاتش به تربیتش، به حس همزادپنداریش، توبعضیا کمه یا صفره و تو بعضیا زیاده

پسر دومم ۸ ماهشه بارداری راحتی داشتم ولی بدنیا اومد خیلی بیخواب بود و همه چی درهم برهم بود ولی بازم ...

چجوری سرگرم میکنی

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
فعلا در مرحله ی بارداری ام ۲ ماه تمام به خاطر ویار وحشتناک زندگی نداشتم من تازه که وارد ماه ۴ شدم حا ...

بسلامتی ان شاالله..ی تاپیکی دیشب دیدم ی کاربر میگفت پیار مال ایرانیاست تو خارج ویار ندارن😅😅😅 از دست اینا

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
تا ۶ ماه بعدش اوکی میشیو گاهی اگه خدا نکرده بچه مریض بشه من بچه هام دست تنها بزرگ کردم و همسرم چون ک ...

راستش من نه از لحاظ روحی نه جسمی نمیتونم کل مسئولیت بچه رو به دوش بکشم 

شوهرم آدم خوبیه از این لحاظ ولی میترسم کل مسئولیتش بیوفته رو دوش من