2777
2789
عنوان

میشه از سختی های بچه داری بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 117 پست
وای آره واقعا شوهرم عاشق بچه ست ولی من میترسم از مسئولیتاش مخصوصا اینکه هیچ راه برگشتیم نیست دیگه تا ...

ترستون بجاست، ولی خب از طرفی هم اکثر زنا عاشق تجربه کردن حس و تجربه مادری ان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمم همین نظرو داره ولی میترسم بچه بیاد همه چی عوض شه

مونده به خودتون مثلا من ۳ ماه مونده بود دخترم ۴ سالش بشه پسرم دنیا امد همه کارهام از روز ۱۶ به بعد تنهایی انجام دادم و همیشه خونم تمیز بود بچه هام مرتب بودن و غذام آماده اینایی که میگن که نمیشه یا دستشون کنده یا تنبل و نظر شخصی خودم میگم

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
بسلامتی ان شاالله..ی تاپیکی دیشب دیدم ی کاربر میگفت پیار مال ایرانیاست تو خارج ویار ندارن😅😅😅 از د ...

آخه خارجیا مصنوعی ان هورمون ندارن،  فقط ما داریم🥴

دست خدا بالاترین دست هاست🌸

نگفتم همه آقایون، گفتم اکثرا چون واقعا متاسفانه زیاده، خب به مردش بستگی داره به ذاتش به تربیتش، به ح ...

بله بعضی آقایون با امدن بچه جا پاشون حس میکنن محکمه زنه بخاطر بچه کوتاه میاد هر کاری دلشون میخواد میکنن 

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
قسمت سخت ماجرا😂

دقیقاا

پسر من هرکاری دلش میخواد میکنه و وقتی نگاش میکنم میگه دعوا نکنیا 

باید بگم چشم😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چرا تنها نمیتونی ببری؟

چون کلی زمان میبره بخوام آماده بشم کلی وسایل باید بردارم بعدم پسرم زیاد آروم نیس از پس کنترلش برنمیام تنها تا حالا تنها بازار و گردش نرفتم باهاش چون بدتر اعصابمو داغون میکنه چند نفر آدم لازمه ک ما بتونیم بریم بیرون 🤣

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   

البته اینم بگم دیگ نمیتونم ب خودم برسم ی حموم رو بزور میرم هرچند اونم میاد دنبالم هیچ‌جا تنهانیستم حتی معذرت می‌خوام دسشوییم نمیتونم تنها برم شوهرم غرمیزنه چزااارایش نمیکنی ب خودت نمیرسی نمی‌بینه هیچ استراحتی ندارم. تنها نیستم همش بچم دورم غرمیزنه بغل میخاد گشنه تشنشه.  خودمم خستم  اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری بچه‌دارشو اگ اعصابت آرومه بچه دار شو چون داغون و داغون تر میشی 

چه امضای شیرینی🧡🧡

ممنونم خوشگلم🥰❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

والا من با همه چیش کنار میام (چای و غذام همیشه سرد و از دهن افتاده، بیرون نمی تونم برم، از بس ماه های اول نتونستم مسواک بزنم دندونام خراب شده، به خودم نمی تونم برسم، دسشویی نمی تونم با خیال راحت برم و... ) اماا این شب بیداریا رو نتونستم بعد گذشت تقریبا یک سال کنار بیام در کل بگم داغون شدم موهام سفید شده عصبی شدم روانم بهم ریخته 🤦🤦🤦🤦