بچه ها مادرم خواست بره مسافرت به من گفت برم یه هفته خونش و آشپزی برای پدرم و برادرم و دوتا بچه برادرم که اونجا زندگی میکنن و مراقب مرغ و جوجه هاش،خلاصه رفتم یک هفته با جون دل ساعت یک ربع ب پنج گاهی پنجو نیم بلند میشدم صبحانه برای پدرم حاضر میکردم،بعد جمع و جور کردن خونه و صبحانه بچه ها و نهار خودمم دوتا بچه دارم،خلاصه یه هفته تمام شد مامانم اومد از مسافرت ،برای یه پسرم کلاه آورده بود برای یکی یه ماشین پلاستیکی بیست تومنی،برای برادر زاده که از قضا هم سن پسرم هست یه ست لوازم پزشکی،من چیزی نگفتم وای پسر بزرگم بهش بر خورد چون میدید این بچه برادرم هی داره با اون بازی میکنه پسرمم هی دنبال اونو،دیگه دیدم پسرم خیلی ناراحته،مادرم که صبح رسید خوابید برا نهار که بیدار شد،ب برادرم گفتم یه زحمت بکش ما رو ببر کلی بامنت که اگه میرفتی همون ساعت یک من بی کار بودم خلاصه ساعت چهار مارو برد،حالا از پیروزه که فکر میکنم چرا مادرم اینطور کرد،تازه از دهنش پرید این ماشینم از این دکه های تو راه گرفتن همون موقع که برای برادر زادم خریده اصلا یاد بچه من نبود،برای برادر زاده دیگم هم یه کلاه آورده بود،یه بارم داداشم برای همه خواهر زاده ها و برادر زاده ها کادو گرفته بود برای بچه های من نگرفته بود،خواهرمم که خونش جای دیگه بود وقتی اومده بود خونه بابام برای برادر زاده و خواهر زاده هام کادو خریده بود برای بچه های من نه،بخدا من همیشه یعنی بخدا برای همشون در حد توانم کادو وسیله میخرم ولی اونا انکار ما رو نمیبینن،دیکه عهد کردم برای هیچکدوم پر کاهی نگیرم،حالم بهم میخوره از ه
من خیلی درکت میکنم اسی چون خودمم قربانی این تبعیض بودم میدونی چرا چون خانوادا های ایرانی نوه ی پسری رو برا خودشون میدونن بچه من هم هم سن برادر زادمه ولی بابام اینقدر اونو دوست داره عشقش زن داداشمه به خدا هروقت هر چیزی میخره برا اونا فقط میخره
خب قضیه خوبی که از حد بگذرد شده شمام دیگه نکن لابد خیالشون از شما راحته که همیشه هستین به اونای دیگه باج میدن که بمونن زیاد هم نرو بیا که اینارو نبینی حرص بخوری
کسی که دیگران را مقصر میداند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر میداند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمیداند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️
دیگه نمیرم،حالم خیلی بد شد این دفعه،ولی پسرم طوری رفتار کرد که مادرم فهمید وای چیزی نگفت،پسرم گفت دی ...
بچست دیگه دلش گرفت من باشم برای همه یکسان میارم
کسی که دیگران را مقصر میداند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر میداند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمیداند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️