2777
2789

طاقت ندارم دیگه نمیتونم😭😭😭هرچقدر هم اطرافیانم دلداریم بدن نمیتونم نمیکشم دارم دیوونه میشم میخوام فقط کنکور نداشته باشم استرسش داره منو میکشه برای سال سوم دوباره میخوام کنکور بدم به پرستاری و... علاقه ای ندارم ولی مجبورم امسال هرچی اوردم برم اخرین فرصتمه وگرنه دق مرگ میشم ای خدا😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بهترینی چه با کنکور چه بی کنکور 

شرایط سختیه 

اما بدون سرنوشت ادم چیزایی که اصلا کنکور توش گم و ناپیداست 

این روزها هم میگذره و میره 

دستت رو بذار رو قلبت و ذکر بگو 

تو بهترینی چه با کنکور چه بی کنکور شرایط سختیه اما بدون سرنوشت ادم چیزایی که اصلا کنکور توش گم و ناپ ...

حالم بهم میخوره از درسام متنفر شدم خستم دوست دارم برم دانشگاه مثل بقیه دور از استرس باشم😭

حالم بهم میخوره از درسام متنفر شدم خستم دوست دارم برم دانشگاه مثل بقیه دور از استرس باشم😭

ببین زندگی شبیه گوشت خامه

بنا به تجربه انسان پختش و بهش ادویه نمک زد 

درسها هم همینه بهش ادویه نمک بزن تا قابل خوردن بشه 

تو تلاشت رو بکن هرچی شد 

میگن اشکی که روز شکست میریزی عرقیه که روز تلاش نریختی

ببین زندگی شبیه گوشت خامهبنا به تجربه انسان پختش و بهش ادویه نمک زد درسها هم همینه بهش ادویه نمک بزن ...

ای کاش بمیرم الان فقط دوست دارم برم تو قبر یک عمر با خیال راحت به خواب برم

چقدر دلم میسوزه برا شما نوجوون ها، کسی بهتون نمیگه ارزشمندی شما ب رشته قبولیتون نیست، شما سرشار از استعداد و توانایی هستین اگر کنکور رشته درست قبول نمیشی چون تو مسیر درستی نذاشتنت، تو الان شاید نابغه تو حوزه موسیقی یا نابغه تو زمینه های دیگ باشی، اما تلاشت رو بکن اگر در نهایت نشد میتونی تو زمینه های دیگ موفق بشی ،یه رشته ای برو در کنارش برو تلاش کن کارای دیگ بکن تا یروز بیزینس خودتو راه بندازی حتی غیر مرتبط با رشتت