2777
2789
عنوان

چرا فرق بین نوه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 77 پست
دیگه نمیرم،حالم خیلی بد شد این دفعه،ولی پسرم طوری رفتار کرد که مادرم فهمید وای چیزی نگفت،پسرم گفت دی ...

عزیزم من وقتی ب بچم کسی حالاعمه عمو مامان بزرگ یاهرکی فرق بزاره یا بخاد مقایسه کنه کلادیگ ندیدمیگیرمش بعد خودش میفته ب التماس. بچم واسم درالویت اگ الان جلوی این رفتارا رو نگیری پس فردا اصلانمیتونی وتو روحیه بچتم تاثیرمیزاره بخاطره بچتم ک شده دیگ ی مدت اصلا کوتاه نیا تاخودشون حساب کاردستشون بیاد

ی صلوات برای ظهورآقاامام زمان بفرستید🙏❤️❤️❤️الهم صل علی محمدوآل محمد
به نظره من برو با تمام احترام برای یکبار هم شده همه ی اینارو بگو و باهاشون حرف بزن نه با بی احترامی ...

ابدا اینجور ادما اصلامتوجه نمیشن

بگه فقط اعصاب خودش خورد میشه تهشم میگن زیادی حساسی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظره من برو با تمام احترام برای یکبار هم شده همه ی اینارو بگو و باهاشون حرف بزن نه با بی احترامی ...

پسرم به برادرم گفت دایی برا همه کادو گرفتی برا ما نخرید ی،کفت دایی اشتباه کردم میدونم،ولی وقتی فهمید اشتباه کرده چرا یه چیز کوچیک برا پسرم کوچیکم نگرفت،فقط حرف میزنم ولی جبران نمیکنن

مادرا بین بچه هاشون هم فرق میزارن مادر من دختر براش یک دهم پسر هم نیست منم تصمیم گرفتم فاصله ام رو ب ...

وااای اعصابم خورد شد

ی صلوات برای ظهورآقاامام زمان بفرستید🙏❤️❤️❤️الهم صل علی محمدوآل محمد
عزیزم من وقتی ب بچم کسی حالاعمه عمو مامان بزرگ یاهرکی فرق بزاره یا بخاد مقایسه کنه کلادیگ ندیدمیگیرم ...

منم بخاطر بچه هام دیگه می‌خوام قید همه رو بزنم بچه هام الان بزرگ شدن میفهمن،برام دیگه مهم نیست بزار ناراحت بشن برادران خواهرت حتی مادرم

ابدا اینجور ادما اصلامتوجه نمیشنبگه فقط اعصاب خودش خورد میشه تهشم میگن زیادی حساسی

اولا ما هیچ شناخت کاملی از کسی نداریم که بخوایم درباره ی شخصیتش نظر بدیم و بگیم که اگه من این حرف و بزنم اون متوجه نمیشه اما حالا میگیم تهش متوجه هم نشدن اما حداقل هم سبک میشی هم با خودت میگی من برای حفظ این خوب بودنه کنار کسایی که دوسشون داشتم تلاش کردم :)

برا شمام فرق میزارن یعنی؟

من ازدواج نکردم اما اقوام پدریم بین ما نوه ها فرق میزارن  

مثلاتولد پسر عموم بود برا همه بچها کلاه تولد گرفتن برای دوتا برادر من ک کوچیک بود نگرفتن 

یا سیسمونی عمم، مامانم با اینک برای پسرش پتو خرید هیچی نگفت اما بقیه عمها و عموهامو خانوادگی هم ناهار دادن هم شام 

و.... 

با هرمنطقی فکر میکنم نمیفهمم دلیل این کارارو

جوانه در حال رشد 🌱 ✨
مادرا بین بچه هاشون هم فرق میزارن مادر من دختر براش یک دهم پسر هم نیست منم تصمیم گرفتم فاصله ام رو ب ...

برا من یه آبکش گرفت بیستو پنج تومن پولشو دادم نگفت نمیخوام،ولی برا پسراش همه کار میکنن

ما همیشه فرق بوده،مثلا بچگی ها اگه پسرا رو صدتومن عیدی میداد به ما پنجاه تومن همش نصف پسرا بودیم،غذا ...

مادر من ۱۰۰ برابر به پسراش میده و به این بهانه که تو احتیاج نداری چون خودتو شوهرت دارید هیچ حقی واسه من قائل نیست

ما پوستمون کنده شده تو شهر غریب و با کلی سختی و تلاش بدست آوردیم و اون خیلی راحت همه چیز رو داده برادرام

پس در آینده هم هیچ توقعی از من نباید داشته باشه چون من دخترم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
چرا به مامانت نمیگی؟ بگو اینهمه من زحمت کشیدم اینه جبران کارمو اینم بگو که بچه ها دیگه دلشون نمیخواد ...

بعد ناراحت میشن دست پیش میگیرن آره تو زود ناراحت شدی صبر میکردی ماابرات فلان میکردیم بهمان میکردیم،میخوام یه مدت بگذره بعد بگم

پسرم به برادرم گفت دایی برا همه کادو گرفتی برا ما نخرید ی،کفت دایی اشتباه کردم میدونم،ولی وقتی فهمید ...

یک چیزی بگم سعی کن انتظارات خودتو از بقیه به صفر برسونی گلم خب حتی از خودت تا ناراحت شدنت به صفر برسه از بقیه 

اگه میگم بگو چون تو هم بزرگتری هم هرچی باشه تو هم دختر یا خواهرشونی 

هم اینکه حداقل دل خودت سبک میشه  

خلاصه عزیزم این فقط یک پیشنهاد بود 

اینکه انجام بدی یا ندی مسئولیتش با خودته :)

بعد ناراحت میشن دست پیش میگیرن آره تو زود ناراحت شدی صبر میکردی ماابرات فلان میکردیم بهمان میکردیم،م ...

خب بگن .اونا هر کاری میکنن بدون اینکه احتمال بدن شما ناراحت میشی 

بعد شما به فکر ناراحت شدن بقیه ای؟ اخه داری واقعیتو میگی چیزی نیست که ناراحت بشن .یعنی باید از خودشون ناراحت بشن نه از شما

من خیلی درکت میکنم اسی چون خودمم قربانی این تبعیض بودم میدونی چرا چون خانوادا های ایرانی نوه ی پسری ...

برعکس مادرشوهر من. تازه به من گفت آدم برا بچه دخترش کادو میخره نه  بچه عروس.