2777
2789
عنوان

چرا فرق بین نوه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر خانواده ها همینن میگن بچه دختر مال  غریبه اس ولی نوه پسری از خون خودمونه برای همین بیشتر دوسش دارن 

دور از جون مادر شما ولی ما یه فامیل داریم میگه انگار پسر و بچه هاش قراره نور افکن بزارن تو قبرمون ولی دختر نه که انقد فرق میزارن😑

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچست دیگه دلش گرفت من باشم برای همه یکسان میارم

نه پسر کوچیکم که عین خیالش نبود چون خودش ست لوازم پزشکی داشت،میرفت ب برادر زادم می‌گفت با این گلوله در میارن با این این کارو میکنن،ولی پسر بزرگم حرصش گرفت که اینقدر فرق گذاشته مادرم

واقعا ناراحت شدم نمی‌دونم چی بگم . یاد به خاطره از بچگیم افتادم که پدربزرگ مادریم یک سال عید به همه عیدی داد فقط به من و خواهرم نصف بقیه بچه ها داد . شاید بعد بیست و دو سه سال پیش هنوز یادش میوفتم ناراحت میشم

بخدا یه بار نیست،مادرم همیشه فرق می‌زاره دوست دارم مادرمو ولی دلم میگیره از کاراش

مادرا بین بچه هاشون هم فرق میزارن مادر من دختر براش یک دهم پسر هم نیست منم تصمیم گرفتم فاصله ام رو باهاش حفظ کنم

من یه شهر دیگه هستم

واسه برادرم دو سال پیش ۱۰ میلیارد خونه و ۱.۵ میلیارد ماشین با مغازه تجهیز شده دادن که ازدواج کنه

واسه سیسمونی بمن گفت تو اینستا میگن چرا خانواده دختر سیسمونی بخره گفتم نخر و خودم و همسرم خریدیم

باورت میشه بهش گفتم سبزی قرمه واسم بیار وقتی خواست بیاد پولشو حساب کرد؟ من هیچ توقعی ازش ندارم و اینطوری راحت ترم 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

به نظره من برو با تمام احترام برای یکبار هم شده همه ی اینارو بگو و باهاشون حرف بزن 

نه با بی احترامی بگو و نه با داد و بیداد

به ارومی و با احترام علت ناراحتیه خودت و بهشون بگو و کارهایی هم که کردی براشون هم بگو 

هم برای پدر و مادرت و هم برادر و خواهرات

اگر به حرفات گوش دادن که هیچ و اگر ندادن اون موقع به نظرم تصمیم بگیر که دیگه چجوری باهاشون رفتار کنی 

به نظرم وقتی از کسی ناراحت میشی برو بگو اینجوری دل خودتم سبک میشه

واقعا ناراحت شدم نمی‌دونم چی بگم . یاد به خاطره از بچگیم افتادم که پدربزرگ مادریم یک سال عید به همه ...

ما همیشه فرق بوده،مثلا بچگی ها اگه پسرا رو صدتومن عیدی میداد به ما پنجاه تومن همش نصف پسرا بودیم،غذای خوب گوشت خوب اول پسرا همیشه پسرا،الانم که زمیناشون رو دادن ب پسرا

بیشتر خانواده ها همینن میگن بچه دختر مال غریبه اس ولی نوه پسری از خون خودمونه برای همین بیشتر دوسش ...

مادر شوهر من برعکسه. قسم راست راستش جون پسر دخترشه. دختر دخترش هم که از جمله بی تربیت ترین بچه های ایران هستش رو در حد یه الگوی رفتاری به بقیه معرفی می کنه

نه پسر کوچیکم که عین خیالش نبود چون خودش ست لوازم پزشکی داشت،میرفت ب برادر زادم می‌گفت با این گلوله ...

چرا به مامانت نمیگی؟ 

بگو اینهمه من زحمت کشیدم اینه جبران کارم

و اینم بگو که بچه ها دیگه دلشون نمیخواد بیان خونت .هر چی میخوان بگن..

دیگه نمیرم،حالم خیلی بد شد این دفعه،ولی پسرم طوری رفتار کرد که مادرم فهمید وای چیزی نگفت،پسرم گفت دی ...

من مادر شوهرم اینارو دعوت میکردم زیاد هربار خواهر شوهرم رو هم میگفتم گاهی میومد گاهی نه ولی اون اصلا دعوت نمی‌کرد هربار هم بهونه هاش الکی بود یکبار می‌گفت شوهرم نمی‌ذاره یکبار می‌گفت پول نداریم فکر کن همه رو می‌گفت فقط واسه دونفر آدم پول نداشت دیگه صدای شوهرم هم دراومد منم دیگه نگفتمش بعد مادر شوهرم قهر کرد اونم دیگه نگفتم به همین راحتی و روش وایسادم 🤗🤗

کسی که دیگران را مقصر می‌داند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر می‌داند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمی‌داند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️